Last news in Fakti

4 Септември, 2023 17:42 2 398 1

Meta може да премахне рекламите от Facebook и Instagram, но има уловка

  • meta-
  • facebook-
  • instagram-
  • реклами

Компанията вероятно ще предложи програма за абонамент

Meta може да премахне рекламите от Facebook и Instagram, но има уловка - 1

Рекламите са изключително важни за приложенията и макар да са може би най-дразнещото нещо за потребителите, те са почти неразделна част от почти всеки софтуер. Сега информация на The New York Times разкрива, че Meta може да се откаже от рекламите, но за сметка на това да въведе месечна такса, подобно на YouTube.

Според информацията, Meta обмисля платен абонамент, като по този начин също така ще намали опасенията на европейските институции относно поверителността на данните и рекламите. Засега няма информация за евентуални цени или дати на пускане, нито дори дали тези стъпки действително ще бъдетпредприети.

По-рано тази година Meta беше глобена с рекордните 1,3 млрд. долара за предполагаемо неправилно обработване на данни от ЕС, което е третият път, в който Meta получава забележка от европейските регулаторни органи.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хмм

    2 0 Отговор
    Adguard ще свърши работа и няма нужда от платена версия или FB purity което е само за компютър