Last news in Fakti

3 Октомври, 2023 19:18 1 533 1

Разкриха кога ще представят официално Android 14

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8-
  • android-
  • android 14

Стабилна версия ще се появи на четвърти октомври

Разкриха кога ще представят официално Android 14 - 1

По-рано тази година Google отложи премиерата на Android 14, като до момента от компанията все още не съобщават за датата на официалното представяне на стабилна версия на операционната система. Според слуховете, това ще се случи по време на премиерата на Pixel 8, която ще се състои на 4 октомври и ето, че сега имаме потвърждение за това, макар и не от Google.

Информацията идва от канадския оператор Telus, който е публикувал датата 4 октомври за всички устройства от серията Pixel. В своя сайт от оператора публикуват кога ще е наличен следващия ъпдейт за устройствата, които предлагат като за всеки смартфон след Pixel 4a е поставена тази дата.

Към момента тази информация е свалена от сайта, но вероятно ще бъде качена отново утре, когато Google официално ще представи операционната система, заедно с новите си смартфони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    0 0 Отговор
    Стабилната версия ще се появи на 4 октомври А хората които са си купили смартфони за хиляди левове какво да правят с нестабилната версия?