Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 17:26 1 151 10

Google ще произвежда телефони в Индия

  • google-
  • pixel-
  • pixel 8

Първи ще е Pixel 8

Google ще произвежда телефони в Индия - 1

Google обяви, че ще произвежда телефони в Индия като част от инициативата "Make in India" и ще започне със серията Pixel 8. Google ще си партнира с международни и местни производители за производство на смартфони Pixel и очаква устройствата да започнат да слизат от поточните линии през 2024 г.

Припомняме, че през изминалата година Apple също направи подобен ход в по-голям мащаб, като почти изравни производството на iPhone-и във времето с китайските заводи на компанията. За момента от Google не разкриват какъв тираж точно ще излиза от индийските заводи, но вероятно за момента няма да е голям.

Също така от Google не уточняват дали тези устройства ще се продават на международните пазари или ще бъдат запазени само за Индия. За момента вторият вариант изглежда по-вероятен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    1 9 Отговор
    Затова ли китайци и руснаци създават напрежение по целия свят, защото западняците започнаха по-малко да им сипват в купичката?

    Коментиран от #2, #8

  • 2 честен ционист

    10 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Не, просто все по-малко балами се връзват САЩ да им плаща с хартийки, които не струват и мастилото, с което даже са напечатани.

    Коментиран от #3

  • 3 Джон

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Това не е така, доларите са търсени

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Дон Балон

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    Доларът....е един голям балон и е въпрос на време да се спука. Всеки го знае

    Коментиран от #7, #10

  • 5 Хмм

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "Джон":

    има 2 неща които държат долара на изкуствено дишане - най-голямата армия в света и ресурсите на африка. иначе обурудването за печатане на долари го има всеки нарко Барон

    Коментиран от #6

  • 6 Джон

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хмм":

    А китайците защо плачат за долари тогава?

    Коментиран от #9

  • 7 Добре, добре

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дон Балон":

    Дядовците и бащите ви го закопават тоя долар, както и целия "гнил Запад", вече поне 50-70 години. Вместо това копачите, къде от западна, къде от източна Азия, няколко пъти трябваше да минават през разни "революции" или "перестройки", щото гладът е голям не се издържа.

    Иначе по темата, да пробват и Гугъл. Епъл нали се мъчат да правят Айфони в Индия и резултатите са да ги наречем например "разнородни и некохерентни".
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хмм

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Джон":

    Има един закон над всичи останали и той гласи че злато се купува и продава само и единствено във долари. същото се отнася и за петрола с изключение на руския заради който се дигна големия бой. И цените скочиха за да се препродава за долари
  • 10 Чекмедже бабаит

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дон Балон":

    Всички валути са просто хартия и това трабва да го помним от 1996 година.
    ааа индийския пиксъл трябва да се отличава от към качество и цена.