Last news in Fakti

24 Октомври, 2023 18:43 2 103 3

Samsung може да пусне стабилна версия на новата си ОС следващата седмица

  • samsung-
  • one ui-
  • google-
  • android

Информацията е от модератор в Samsung Members

Samsung може да пусне стабилна версия на новата си ОС следващата седмица - 1

Samsung се подготвя за пускането на официалната версия на One UI 6 през следващата седмица или поне така твърдят данни на модератор в Samsung Members. Той твърди, че компанията повече няма да разпространява бета версии, а следващия софтуер, който ще достигне до масата от хора ще бъде официалната версия.

От известно време Samsung изпълнява бета програма за базирания на Android 14 One UI 6, така, че не е изненада, че корейците вече са готови със стабилна версия. Модераторът също така заяви, че няма готов график за пускането на стабилната версия на One UI 6, но се очаква бета програмата да приключи тази седмица, а стабилното пускане може да започне следващата седмица със софтуера за сигурност на Android от октомври 2023 г..

Припомняме, че Google разпространи официалната версия на Android 14 преди няколко седмици, така, че от Samsung изглежда няма да се забавят много със своята версия на софтуера.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брях!

    3 0 Отговор
    Един ..й! Интересно име в българската му интерпретация. Требе да е велика система.
  • 2 Директора

    2 0 Отговор
    Дано оправят внезапната загуба на сигнал и прекъсването на разговорите. S 22 Ultra
    Много има писано за този проблем, но няма решение

    Коментиран от #3

  • 3 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Директора":

    Интересно, единият ми телефон е 22 ултра, но не се сещам някога да съм имал този проблем.