Last news in Fakti

31 Октомври, 2023 13:00 1 611 1

Bugatti и Adidas подготвят нещо много специално (ВИДЕО)

  • adidas-
  • bugatti-
  • бутонки-
  • футбол

Компаниите все още не разкриват какво е то

Bugatti и Adidas подготвят нещо много специално (ВИДЕО) - 1

Adidas е една от най-добре познатите марки в света на дрехите и обувките, а Bugatti е една от най-разпознаваемите марки в света на автомобилите. Двата бранда решиха да обединят усилия и да покажат нещо изключително специално, за което все още няма почти никаква информация. За това разбираме от кратко рекламно видео в Instagram, където виждаме сини акценти и подобна на карбон текстура.

Според някои коментари, вероятно става въпрос за партньорство свързано с футбола и по-конкретно футболните обувки, които са едно от най-популярните направления на Adidas. В същото време Bugatti вече няколко пъти си партнира с модни брандове и обувки с логото френската марка няма да са изненада.

Също така това няма да е първия път в който марка от VW Group си партнира с Adidas, след като през 2016-та видяхме бутонки Porsche Design, които се отличаваха със специална кожа и бронзови акценти. От тях бяха направени едва 1500 броя за целия свят, а цената им бе около 300 евро.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАБЛЮДАТЕЛ

    3 0 Отговор
    Ще направят ADIBAS