Last news in Fakti

21 Ноември, 2023 17:55 3 443 7

Това е батерията на iPhone 16 Pro

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 16 pro-
  • батерия

Кадрите показват изцяло метална обвивка

Смята се, че Apple работи по изцяло нова система за охлаждане на серията iPhone 16 и сега получаваме първото потвърждение за това. След проблемите с прегряването на серията iPhone 15 Pro, сега в интернет се появиха снимки на прототип на батерията на iPhone 16 Pro. Изображенията разкриват, че батерията е затворена в кутия от метал, която вероятно подпомага процеса на разсейване на топлината.

Литиево-йонната батерия, която виждате на снимките и се смята, че е предназначена за iPhone 16 Pro е с капацитет 3355 мАч и е произведена от китайската Desay Corporation. Формата е същата J-образна като батериите на iPhone 15 Pro.

Сравнявайки с батерията на iPhone 15 Pro, която е с капацитет от 3274мАч, то разликата няма да е много голяма, като вероятно iPhone 16 Pro ще може да се похвали и с по-ефикасен хардуер, който да не затруднява толкова много батерията.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 май

    8 3 Отговор
    13 про макса ще излезе попадението на огризките???
  • 2 неАйфонаджия

    18 4 Отговор
    Тая батерия беше модерна преди 9 години ....тия 3500mAh стигат до обяд ако имаш късмет...самсунга са същите пергиши ,добре че има конкуренция и избор... Един от телефоните ми има 10000 mAh батерия ....яко игри ,музика, филми ,разговори и петък съм на 30% от 100 в понеделник,е те тва е да ти върши работа,пък в калта колко пъти пада и няма назад ,вече спрях да броя ...взимат ви по 4 бона за една камера , пък тя една камера ,тия от 1000лв апаратчетата ги убиват па и тия дет са се зацъкали по-добре камерата да е лоша

    Коментиран от #4

  • 3 Пешо телефона

    3 1 Отговор
    И къде точно се расейва топлината?
    Май вътре в корпуса на телефона.
  • 4 Лили Ивановна

    0 9 Отговор

    До коментар #2 от "неАйфонаджия":

    Ти говориш за батерия за Андроид, който много харчи. Реално айфонът издържа по-дълго, аххаха

    Коментиран от #5

  • 5 Реално

    13 2 Отговор

    До коментар #4 от "Лили Ивановна":

    Айфона е за наивниците и комплексарите.

    Коментиран от #6

  • 6 Веселин Маринов

    0 10 Отговор

    До коментар #5 от "Реално":

    Андроид в за свляните

    Коментиран от #7

  • 7 хахаха

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Веселин Маринов":

    айфона е за комплексираните селяндури и кифли