22 Ноември, 2023 20:55 1 744 0

Apple ще пусне AR очилата през март

  • apple-
  • очила-
  • vision pro-
  • ar

Данните са на Марк Гурман

Apple ще пусне AR очилата през март - 1

Марк Гурман прогнозира, че Vision Pro вероятно ще дебютира "някъде около март“. Той споделя още, че Apple е имала за цел да пусне Vision Pro на пазара през януари 2024 г., но компанията все още изостава с плановете си за разпространение и финалните тестове, което ще наложи забавянето с няколко месеца.

Apple ще пусне AR очилата през март

Припомняме, че от компанията не се ангажираха с точна дата, но споделиха, че очилата ще дебютират в началото на 2024-та, което е доста разтегливо понятие. При първоначалното производство на очилата, компанията от Купертино среща производствени трудности, които вероятно също са променили плановете.

Apple ще пусне AR очилата през март

Ще бъде интересно да видим как очилата ще се представят на пазара, тъй като се очаква цената им да е над 6 хиляди лева. Разбира се, това няма да е първият продукт с подобна цена от Apple, а с оглед на това, че са едни от първите в тази сфера, то продажби може и да не липсват.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА