Last news in Fakti

28 Ноември, 2023 13:39 1 551 2

Pokemon аксесоарите на Samsung пристигат и в Европа

  • pokemon-
  • аксесоар-
  • samsung

Тематичните модели са популярни в Корея

Pokemon аксесоарите на Samsung пристигат и в Европа - 1

През последните години Samsung представяше различни Pokemon аксесоари за своите устройства, но за съжаление на феновете извън Корея, те бяха налични само в родната страна на компанията. Сега това вече се променя и от бранда обявиха, че аксесоарите пристигат и в Европа, започвайки с най-популярния продукт.

Това са кутийките за слушалки Galaxy Buds, които са под формата на популярните топчета от Pokemon – Ultraball, Greatball и Masterball. Тези кутии са съвместими с Galaxy Buds Live, Buds Pro, Buds2, Buds2 Pro и Buds FE. Топката не замества оригиналните кутийки, а е само допълнителен предпазен елемент, в който да съхранявате основната кутия.

Цената на аксесоара е 39 евро, като за момента са налични само в Испания, но се очаква през следващите дни от Samsung да обявят пазарния им дебют и в други държави.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Имамбаялдъ

    1 0 Отговор
    Галинчо, кво стана с обновлението до UI 6, нали уж за 23-ти беше.
  • 2 Хмм

    1 0 Отговор
    нуждае ли се европа от подобна аксесоарна технология?