Last news in Fakti

30 Ноември, 2023 18:38 5 133 2

Отново проблеми с Android Auto

  • android-
  • android auto

Причината е последната версия на софтуера

Отново проблеми с Android Auto - 1

Android 14 носи много подобрения за потребителите, като част от тях са подобрения за работата в автомобила. Изглежда обаче, че той причинява повече вреда, отколкото полза в света на Android Auto, където предизвиква проблеми със свързването дори в автомобили, които буквално току-що са слезли от поточните линии.

Дълга дискусионна тема във форумите на Google е дом на стотици потребители на Android Auto, които в крайна сметка са се сблъскали с проблеми с връзката след актуализирането на устройствата си до Android 14.

Най-разочароващият пост идва от собственик на BMW X1, който е закупил автомобила по-рано тази седмица само за да открие, че Android Auto не работи. Клиентът е закарал автомобила при дилър на BMW, за да го провери, и механиците са опитали всички поправки без резултат.

Връзката е била с Google Pixel, което е още по-неприятно, като се има предвид, че смартфонът на Google теоретично би трябвало да предлага най-стабилното и надеждно изживяване с друг продукт на Google. Това не е така и малко след като изпробваха всички общи начини за заобикаляне на проблема, включително изчистване на кеша и всичко останало, механиците се опитаха да стартират Android Auto със смартфон, който все още не е актуализиран до Android 14.

Тогава Android Auto, стартира незабавно, когато телефон Samsung Galaxy с Android 13 е свързан към системата. Механиците са стигнали до едно просто заключение: Android 14 е виновникът и софтуерът на BMW не може да бъде обвинен за проблема със свързаността.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПоКУРко

    7 5 Отговор
    Аз съм с 14 и при мен си работи без проблем в Х7 М50I. Явно пак грешка в превода или фейк новина!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.