Last news in Fakti

2 Декември, 2023 11:30 2 456 3

Mercedes-AMG пусна лимитиран модел за родители

  • mercedes-
  • amg-
  • sls-
  • количка

Детската количка е вдъхновена от SLS AMG

Mercedes-AMG пусна лимитиран модел за родители - 1

Mercedes отново си сътрудничи с производителя на детски колички Hartan и тази година те са създали четири нови возила за бебета, които ще бъдат закърмени с AMG. Сред тях е и моделът AMG GT², който ще бъде лимитирана серия с оригиналната емблема на високопроизводителната подмарка.

И четирите модела - All-Terrain GTR, Avantgarde GTX/GTS, Performance GTX/GTS и AMG GT² - са оборудвани с веганска кожа, която е проектиран да изглежда и да се усеща като истински, материалът не съдържа странични животински продукти и е тестван в над 100 000 цикъла на износване, за да се гарантира, че е достатъчно издръжлив за децата.

Лимитираната серия на модела AMG GT² се предлага в два цвята: оранжево Magma Beam или черно Night Black. Той може да бъде поръчан и с magma beam или hyper blue акценти върху рамата, количката и облицовката на колелата. Името AMG е бродирано на сенника и на чанта, която се доставя с количката. Лимитираният модел е наличен само в 299 копия.

Моделът All-Terrain GTR е оборудван с леки колела с въздушна камера с лагери и гуми с по-голям грайфер. Изключително големите, пружиниращи въртящи се колела спомагат за комфортно пътуване, независимо от терена по който се движите. Количката е оборудвана със седалката GTR на Hartan, която може да се завърта или сваля лесно, което позволява рамката да се сгъне до по-компактни размери.

Моделът Avantgarde е малко по-ориентиран към спортен външен вид, отколкото към преодоляване на всякакви терени. Моделът се предлага с въртящата се, подвижна седалка GTX или с по-класическа елегантната седалка GTS, която има разтегателна поставка за крачета. Така или иначе, получавате телескопична дръжка, безшумно регулируем сенник и сгъваема козирка.

При модела Performance откриваме въртяща се дръжка, регулируемото окачване и гумите с въздушна камера. Както и другите два модела, които го предшестват, тези се предлага в пет цвята.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незнайко

    1 0 Отговор
    И все още не са направили електрическа детска количка ! Жалко за инженерите им ! Толкова ли е трудно са сложат два двигателя от ховърборд с управлението и батерията за да оправдаят донякъде цената ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.