Last news in Fakti

5 Декември, 2023 13:00 1 691 5

Първи oфициален трейлър на GTA VI (ВИДЕО)

  • gta-
  • rockstar-
  • игра-

Играта пристига през 2025-та

Първи oфициален трейлър на GTA VI (ВИДЕО) - 1

Rockstar обяви, че ще покаже първия трейлър на GTA VI във вторник, 5 декември 2023, но, ранно изтичане на информация накара компанията да пусне трейлъра повече от половин ден по-рано от планираното, като разкри, че Grand Theft Auto VI ще върне поредицата във Vice City и ще покаже нов главен герой - Лусия.

Въпреки че Rockstar Games запази мълчание относно това какво да очакваме от следващата част от поредицата, имаме известна представа за това как изглежда играта благодарение на хакера, който изтегли материал от 90 видеоклипа. През 2022 г. Арион Куртаж - член на хакерската група Lapsus$ - разпространи видеоклиповете, а през 2023 г. Лондонските власти го признаха за отговорен за деянието.

Очаква се играта да бъде пусната пред широката общественост през 2025-та, което означава, че появилите се по-рано слухове, че ще видим играта догодина, всъщност не са верни. Играта ще бъде разпространена за PS5 и Xbox Series S/X.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Директора

    7 12 Отговор
    Заради такива простотии, децата ни са на това ниво!

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Може да е така, но

    18 2 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    ако твоите деца са на това ниво, значи в тебе е причината, че не им обръщаш нужното внимание и не се грижиш за тях подобаващо ;)
  • 3 Зомбайо

    10 1 Отговор
    Back to Vice City! Добре изглежда. 25 е далече, но хубавото е, че имаме поне година да спестим някой лев за нормална видеокарта ;)
  • 4 Гръмни се

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Директора":

    Комплексиран орк
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.