Last news in Fakti

6 Декември, 2023 16:56 1 429 1

iOS 17.2 отстранява проблемите с безжичното зареждане на iPhone

  • apple-
  • ios-
  • ios 17.2

Поне така твърдят от Apple

iOS 17.2 отстранява проблемите с безжичното зареждане на iPhone  - 1

Миналия месец стана ясно, че след като iOS 17.1.1 поправи безжичното зареждане в новите BMW-та, ъпдейтът е спрял безжичното зареждане за редица шофьори и по-конкретно собствениците на коли на GM с iPhone 15. В днешните бележки за пускане на iOS 17.2, която ще бъде налична за всички през следващата седмица, Apple казва, че е решила този проблем.

Ето какво се казва в бележките за пускане на iOS 17.2 на Apple: "Отстранен е проблем, който може да попречи на безжичното зареждане в някои превозни средства." За съжаление няма допълнителни подробности за обхвата на тази поправка. Apple не споменава изрично, че iOS 17.2 решава проблема за шофьорите на GM, но това изглежда като сигурно предположение.

В момента iOS 17.2 е налична в бета версия за разработчици и публични бета потребители. Очаква се тя да бъде пусната за широката публика след около седмица.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъррр

    5 0 Отговор
    Малеее мамо мамо ..хаха