Last news in Fakti

14 Декември, 2023 17:00 2 011 1

Apple добави и iPhone 15 към програмата "направи си сам"

  • apple-
  • iphone-
  • софтуер

Компанията пусна и нов софтуер

Apple добави и iPhone 15 към програмата "направи си сам" - 1

През 2022 г. Apple стартира инициативата Self Service Repair, която дава възможност на клиенти да се сдобият с оригинални компоненти и инструменти на Apple за ремонт "направи си сам" на избрани продукти на Apple. По-рано тази година и серията iPhone 14 стана част от устройствата, обхванати от тази програма, а сега Apple издига инициативата на по-високо ниво и включва най-новите си модели.

Технологичният гигант обяви разширяване на програмата за самообслужване и въведе нов диагностичен. От днес програмата Self Service Repair вече обхваща цялата серия iPhone 15, включваща iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

Предназначени за потребители, притежаващи технически умения за ремонт на устройства на Apple, сесиите за отстраняване на неизправности с Apple Diagnostics дават на клиентите възможности, сравними с тези на оторизираните сервизи на Apple и независимите доставчици на ремонтни услуги. Този инструмент работи, като идентифицира компонентите, които може да изискват внимание.

Този онлайн инструмент за диагностика може директно да се справи с често срещани проблеми, при условие че имате под ръка второ устройство за изпълнение на диагностичната процедура. Процесът включва поставяне на хардуера в режим на диагностика и въвеждане на серийния му номер на посочения уебсайт.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кози

    5 0 Отговор
    Моето Xiomi Mi 9T Pro вече е на 4 години с капацитет на батерията 82% от оригиналния. Никакви забивания, затлачвания. Аз не съм пубер да си живея в телефона. Чатове, навигация, браузър, толкос
    Като гледам иновацията в чиповете е ударила горна граница и новите модели не превъзхождат старите с нищо особено. Значи с тоя телефон ще изкарам още дълги години. И струваше 800лв. Сега за тия пари май само боклуци може да си купиш.