Last news in Fakti

21 Декември, 2023 18:59 2 286 3

Apple Vision Pro ще се появи по-рано от очакваното

  • apple-
  • vision pro-
  • очила

Слуховете сочат, че ще видим очилата на пазара през февруари

Apple Vision Pro ще се появи по-рано от очакваното - 1

Според данни на анализатори от индустрията Apple е на прага на представянето на дългоочакваните очила за виртуална реалност, известни като Vision Pro. Технологичният гигант работи усърдно за това устройството да бъде достъпно за потребителите до края на януари, като планира официалните продажби да започнат през февруари 2024 г.

Както съобщава Марк Гурман, Apple активно ускорява производството на Vision Pro в Китай. За да осигури безпроблемна съвместимост и функционалност, компанията е предприела активни стъпки да се обърне към разработчиците. Apple насърчи разработчиците да тестват приложенията си, използвайки най-новите инструменти, и да представят продуктите си за одобрение, като подчерта важността на оптимизирането на потребителското изживяване на предстоящото устройство.

В допълнение към тези приготовления Apple демонстрира ангажимент към поддръжката на потребителите, като изпраща служители от своите магазини за опит в централата на компанията. Целта на тази инициатива за обучение е персоналът да придобие задълбочени познания за Vision Pro, като обхване различни аспекти, като например поставяне на лентата за глава на устройството и решаване на въпроси, свързани със смяна на предписаните лещи.

Предстоящото пускане на пазара на Vision Pro има значителна тежест за Apple, тъй като бележи въвеждането на първата ѝ самостоятелна продуктова линия след дебюта на Apple Watch през 2015 г. Въпреки че се очаква Vision Pro да бъде с цена около 3500 долара, има индикации, че Apple работи едновременно и по по-бюджетна версия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    2 1 Отговор
    Те на Сони, са по-хубави, а са направо без пари в сравнения с "ауаууу" на ейпъл . На където са тръгнали, Сини оттам се връща.

    Коментиран от #2

  • 2 до Дааа

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Дааа":

    Гледай си овцете и не се изказвай за неща за които си абсолютно неподготвен ...
  • 3 Знайко

    1 0 Отговор
    Аз дали ще се класирам за тия скъпарски очила, щото май нямам достатъчно тен, като гледам макена на рисунката?
    Само за цветнокожи ли е или просто ти намекват , че белите хора няма да си сложат такова нещо?