Last news in Fakti

22 Януари, 2024 17:39 2 623 17

Над 160 хиляди поръчки за очилата на Apple за 6 хиляди лева

  • apple-
  • vision pro-
  • очила

Анализатори споделят прогнозните данни

Над 160 хиляди поръчки за очилата на Apple за 6 хиляди лева - 1

Apple представи дългоочаквания Vision Pro още през юни, а официалните предварителни поръчки за американския пазар започнаха едва миналата седмица. Анализаторът Минг-Чи Куо сега представи информация за първоначалните резултати от продажбите, като изчисли, че Apple успешно е продала между 160 000 и 180 000 бройки от Vision Pro. Забележително е, че продуктът вече е разпродаден, като прогнозите за доставка сочат, че ще се чака 5-7 седмици.

Голямото първоначално търсене на Vision Pro предизвика оживление и потребителите изглежда нямат търпение да се сдобият с авангардното устройство. Въпреки това Куо очаква, че това рязко нарастване на търсенето може да намалее, когато първите потребители изпълнят поръчките си. Забележително е, че прогнозите за доставка са останали постоянни в дните след началото на предварителните поръчки на Vision Pro, което е отклонение от обичайната тенденция, наблюдавана при други устройства на Apple като iPhone, където търсенето често води до постепенно удължаване на сроковете за доставка.

В перспектива Куо прогнозира, че Apple ще достави впечатляващите 500 000 бройки от Vision Pro до края на годината. Тази амбициозна цел отразява увереността на компанията в привлекателността на продукта и потенциала му да окаже значително влияние върху пазара. Тъй като Vision Pro продължава да набира популярност, Apple изглежда е готова за още едно успешно начинание в конкурентния свят на технологичните иновации.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дарк фючър

    21 2 Отговор
    Някои шилета нямат търпение да ги затворят в кошарата!

    Коментиран от #9

  • 2 Вземат си ги да гледат 4D порно

    17 2 Отговор
    и да лъскат.
    Балъци.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Е и 'кво?

    10 2 Отговор
    Ще ги чакаме докато станат по 2 за лев втора употреба и ще им се смеем без да ги купуваме. Щом стигнат до тази позиция значи за нищо не стават.
  • 5 Хаха

    18 2 Отговор
    То не бяха гейуве, не бяха айфони, са очила. Много скучаещи хора по света
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Име

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "6 хилки":

    Тези който си купуват тези очила няма да Ви разберат.
  • 8 Пък в Русия

    6 13 Отговор
    с тея пари можеш да си купиш половин китайска лада, без серво, ABS, климатик, ел, огледала и стъкла. Също без осветление в купето, на таблото, шумоизолация и панели. Отделно, че двигателят е по маломощен от на Флинтстоун колата, но пък пуши като Тец Марица.
    Нъц

    Коментиран от #11

  • 9 Джон

    2 12 Отговор

    До коментар #1 от "дарк фючър":

    Като ви уснат андроидаджийските очила друго ще пееш

    Коментиран от #13

  • 10 Петко

    1 12 Отговор
    Какво стана с очилата на Гугъл, андроидаджиите не ги ли ползват?

    Коментиран от #12

  • 11 В България

    0 7 Отговор

    До коментар #8 от "Пък в Русия":

    С тези пари ще клатя цялото ви семейство
  • 12 Тод

    8 0 Отговор

    До коментар #10 от "Петко":

    То, и тези още никой не ги ползва!
    Ще ги видим, като излезнат, ако изобщо се случи.
  • 13 Амиии

    8 2 Отговор

    До коментар #9 от "Джон":

    То си има от години , децата ди поиграха с тях за две седмици и отидоха в олх. Общо взето е интересно само в началото. Игри, приложения, видео ... ама е ваш ред да го разберете:) оонеже шийповете не признавате нищо друго и така си оставате изостанали във всичко и нямате ни най-малък опит и само се излагате с некомпетентността си.

    Коментиран от #15

  • 14 Този

    6 6 Отговор
    Айде пак отлагаме фалита, еех, а така се надявах ганя да се окаже прав... Що така не фалират не знам, след всяко устройство ги чакам, пък те все нови и нови висини постигат... Ганя да се стяга и да прилага всяка заучена вудо магия за фалит...
  • 15 Джон

    0 10 Отговор

    До коментар #13 от "Амиии":

    Я ги покажи тези очила, да се посмеем.

    Коментиран от #16

  • 16 Тооооо

    7 0 Отговор

    До коментар #15 от "Джон":

    Не е за смях очилата си бяха супер откъм качество и изживяване ама в крайна сметка щом на децата им омръзнаха така бързо значи не е това ,което ще се наложи.
  • 17 Е46ца

    9 1 Отговор
    Като всички продукти на ейпъл - безполезни ама изглеждащи малко различни , за да може овцете да си мислят ,че са специални като са им взели парите