Last news in Fakti

27 Януари, 2024 11:30 2 894 5

Pixel 8 Pro получи най-очакваната си функция

  • pixel-
  • pixel 8 pro-
  • pixel 8-
  • термометър

До момента измерването на температура бе заключено

Pixel 8 Pro получи най-очакваната си функция - 1

При премиерата на Pixel 8 Pro на Google, една от най-интересните функции с които смартфонът разполагаше бе измерването на температура. Тогава от Google заявиха, че всеки от смартфоните ще разполага с нужни хардуер, но софтуерната част все още е в процес на разработка и функцията ще бъде налична на по-късен етап.

Сега от компанията са готови с всичко и получиха разрешение от американските власти, за да пуснат своето приложение Thermometer. Потребителите на Pixel 8 Pro могат да сканират тяло със смартфона си, за да измерят телесната си температура и да запишат данните в смартфона при нужда, за да следят още по-подробно своето здраве.

Макар да е интересна на първо четене, функцията вероятно няма да успее да се наложи на пазара на смартфони. Интересно ще бъде да видим дали тя ще се трансформира и ще намери място в бъдещи аксесоари като смарт часовници и други подобни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон

    2 3 Отговор
    "ще разполага с нужни хардуер, но софтуерната част все още е в процес "

    Това, на езика на фирма Гугъл, означава, че са направили една бутафория, за да кажат, че са първи, но няма да работи правилно и след известно време ще оттеглят тази функционалност.

    Коментиран от #4

  • 2 12345

    2 0 Отговор
    Ректално измерване
  • 3 анатома

    1 0 Отговор
    Забравих да напиша и телевизорите които засенчиха доста японски марки
  • 4 Айзомби

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Джон":

    Не са като ейпъл нищо да не правят , и като видят че нещо се харесва от хората след 5 години го изкопирват и казват чее тяхно.
  • 5 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Пълни глупости