Last news in Fakti

13 Февруари, 2024 15:18 770 0

За всички SEO ентусиасти и дигитални маркетолози – Digital Marketing Meetup предстои във Варна

  • seo-
  • digital marketing meetup-
  • калин каракейов-
  • варна

Гост-лектор ще бъде Калин Каракейов, основател на Seo.Domains и Edoms.com

На 28 февруари (сряда) от 19:00 часа ще имате уникалната възможност да разширите своите знания в света на Дигиталния Маркетинг.

Събитието ще се проведе в CoWorking Innovator (ул.София 1), а входът е свободен.

Гост-лектор ще бъде Калин Каракейов, основател на Seo.Domains и Edoms.com, който ще Ви разкаже повече за "Психология на SEO".

След официалната част на събитието ще има и време за свободен networking, където ще можете да споделите опит и да създадете нови професионални връзки с останалите участници. Това е една отлична възможност да се срещнете лице в лице с водещи специалисти в бранша и да обсъдите последните тенденции и предизвикателства в Дигиталния Маркетинг.

Организаторите на събитието канят всички професионалисти и ентусиасти в сферата.

“Не пропускайте тази изключителна възможност да се потопите в света на SEO и да научите как психологията влияе върху успешната оптимизация за търсачки. Очакваме Ви на Digital Marketing Meetup на 28 февруари – нека заедно да развием Дигиталния Маркетинг!”

За записване и въпроси: тук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА