Last news in Fakti

14 Януари, 2014 11:11 2 226 1

Автомобил с купе от гъвкави дисплеи

  • toyota-
  • гъвкави дисплеи-
  • fv2

Класическият дизайн на автомобилите видимо престава да занимава производителите и в последно време ставаме свидетели на всевъзможни свръхавангардни концепти. Японската компания Toyota не прави изключение в тази насока, а поредното доказателство за това е прототип с обозначение FV2.

Компактното превозно средство е предназначено за един човек, но по-интересното в неговата конструкция са т.нар. каросерийни панели. В случая те представляват гъвкави дисплеи, които по време на движение изобразяват различни абстрактни картини. Технически характеристики на този етап не се посочват.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 unsent

    0 0 Отговор
    хах ква е тая прахосмукачка ;D