Last news in Fakti

28 Февруари, 2024 14:04 1 788 0

Zoom ще спре да работи на някои "айфони"

  • zoom-
  • iphone-
  • apple

Компанията обяви нов ъпдейт, който ще пристигне през март

Zoom ще спре да работи на някои "айфони" - 1

Наскоро Zoom актуализира страницата си за поддръжка с нови бележки за версиите за устройства с iOS, като разкри намеренията си да прекрати поддръжката на определени версии на iOS. Най-новата актуализация на Zoom, която предоставя редица нови функции и подобрения, включва и предупреждение за потребителите, притежаващи по-стари iOS устройства, че от следващия месец може да загубят достъп до Zoom.

В бележките към изданието за актуализацията на Zoom, разпространена тази седмица, се посочва, че това ще бъде последното планирано издание, което ще бъде съобразено с версии 11 и 12 на iOS. Впоследствие следващата актуализация, планирана за март, ще бъде съвместима единствено с устройства с iOS 13 или по-нова версия. Потребителите, които вече са преминали към устройство с iOS 13, не трябва да се притесняват от тази предстояща промяна.

В допълнение към корекцията на съвместимостта, последната актуализация на Zoom въвежда няколко забележителни функции. Те обхващат функционалности като "режим на всички екрани" и "автоматично преместване към/от чакалнята". Освен това Zoom вече позволява на потребителите да преглеждат подадените въпроси и отговори на уебинари, преди да се включат, и предоставя подобрен потребителски интерфейс за резюмиране на теми с AI Companion в Team Chat. Актуализацията също така подобрява функциите на Mail и Calendar, като предлага опции като възможност за заглушаване на звуковите ефекти на Zoom Mail и прецизиране на известията на Zoom Calendar.

Освен това най-новата версия на Zoom представя функция за скриване на чувствителни данни по време на разговори. Активирането на тази функция например ще заглуши звуците и тоновете на потребителя при натискане на клавиш за набиране на номера на екрана или клавиатурата на телефона по време на повикване, като на мястото на действителните числа ще се показват звездички. Освен това потребителите, които имат проблеми с високоговорителя по време на повикване, ще получат известие чрез изскачащо съобщение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА