Last news in Fakti

1 Март, 2024 19:19 2 955 9

Apple ID може да остане в историята

  • apple-
  • apple id-
  • apple account

Компанията обмисля промяна на името

Apple ID може да остане в историята - 1

Според неотдавнашен доклад Apple обмисля да преименува Apple ID на Apple Account - ход, който може да отбележи значителна промяна в стратегията за брандиране на компанията.

Apple ID служи като крайъгълен камък за достъп на потребителите до различни услуги на Apple, като iCloud и Find My, като играе ключова роля в удостоверяването на автентичността и улеснява безпроблемната интеграция между устройствата на Apple.

Запознати източници от MacRumors, предполагат, че Apple проучва възможността за прекръстване на акаунта на Apple Account. Ако бъде осъществено, това бъдещо ребрандиране ще означава отклонение от дългогодишната номенклатура на Apple ID, която се използва от повече от десетилетие.

Въпреки че докладът се фокусира основно върху промяната на името, остава неясно дали се обмислят и други промени. Предполага се обаче, че Apple може да въведе тази промяна заедно с пускането на предстоящите актуализации на операционната си система за iPhone и Mac, които се очакват по-късно тази година.

Въпреки че Apple понякога използва термина "Apple Account" в определени контексти на своя уебсайт, предполагаемото ребрандиране ще го издигне до по-официално наименование, като потенциално ще замени всички препратки към Apple ID в своите платформи и материали.

Ако Apple продължи с тази инициатива, се очаква системните приложения и онлайн ресурсите да бъдат съответно преработени, за да отразят актуализираната терминология. Въпреки това причините за това потенциално ребрандиране - дали са продиктувани от стратегически съображения или от желание за новост - остават неразкрити.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УдоМача

    8 0 Отговор
    ...самия Apple също.
  • 2 Джон

    6 11 Отговор
    Апъл ID е нещо страхотно и въобще цялата интеграция е недостижима от конкуренцията.

    Коментиран от #7

  • 3 Айзомби

    8 3 Отговор
    Ако не беше байдън , целия ейпъл щеше вече да е в историята.Ама нали е една печатница за държавни пари , няма как да си бутнат златната мина.Ако беше на свободния пазар , щяха да са фалирали веднага с безполезните си продукти.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Хаха

    2 9 Отговор

    До коментар #3 от "Айзомби":

    Имаш сърпове и чукове в глават
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Име

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джон":

    Да Ви имам критериите за интеграция!

    Коментиран от #8

  • 8 Джон

    0 4 Отговор

    До коментар #7 от "Име":

    Ако има по-добра интеграция я кажи ;)

    Коментиран от #9

  • 9 Хаха

    4 2 Отговор

    До коментар #8 от "Джон":

    Нали ги гледам отстрани... седят на столовете и зорлем се пънат да си ползват интеграцията за да си оправдаят хвърлените пари по всички джаджи. После разбират, че смисъла от цялата гимнастика е нулев ....саде един маркетинг за така наречените "екосистеми". И тук не говоря само за тези с епълските джаджи.