Last news in Fakti

13 Февруари, 2014 11:44 6 443 3

Нискобюджетен фотоапарат от Canon

  • canon-
  • фотоапарат

Ако ви е необходим сравнително добър цифров фотоапарат, но разполагате с ограничен бюджет, непременно трябва да обърнете внимание на новото предложение на компанията Canon. Иновацията се нарича EOS Rebel T3, но е известна още като EOS 1100D.

Този фотоапарат разполага с десетмегапикселов APS-C CMOS сензор, както и с процесор DIGIC 4. Диапазонът на чувствителност е ISO 100-12800, а апаратът може да снима FullHD видео с честота 30 кадъра в секунда.

EOS Rebel T3 ще се появи в продажба следващия месец, като на пазара ще се предлагат два варианта - с обектив 18-55 мм f/3.5-5.6 и без обектив. Цената на новия апарат с обектива ще е $550, а без него - $450.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Shmeker

    0 1 Отговор
    Супер
  • 2 Martin Dinkov

    1 2 Отговор
    ...още съвсем малко парички и отиваш на мааалко по добро като 650Д. този си е турбо сапунерка с ужасен обектив
  • 3 PROFESIONALISTA

    0 1 Отговор
    Щом го рекламирате, значи е някаква вързалка, не е убав....