Last news in Fakti

18 Декември, 2023 19:52 8 059 4

Новият смартфон на Sony ще прилича все повече на фотоапарат

  • sony-
  • xperia-
  • камера-
  • фотоапарат

Очаква се той да разполага с въртящ се ринг около камерата

Според слухове, разпространени в Weibo, предстоящият смартфон Sony Xperia Pro се очаква да покаже иновативна дизайнерска функция - въртящ се ринг на камерата. Този ринг ще функционира подобно на механизма за управление, който се намира в обективите на фотоапаратите, като предоставя на потребителите възможността да регулират увеличението, блендата и фокуса.

Съществуващият модел Pro-I вече използва променлива бленда на основната си камера. В съответствие с тази тенденция се предполага, че Xperia Pro ще заимства обектива с променливо увеличение от серията Xperia 1. Въпреки това изтичането на информация разкрива известна доза скептицизъм сред споделящите информацията. По-конкретно са изразени съмнения относно способността на Sony да разработи система, способна да регулира безпроблемно блендата. Моделът Pro-I позволява на потребителите да превключват между f/2,0 и f/4,0, но липсват междинни опции. Въпреки това идеята за използване на пръстен за управление се смята от някои за потенциално прекомерна.

Предишен непотвърден слух добави интригуващ пласт към дискусията. Той предполага, че новият Xperia Pro може да предложи по-широк диапазон на блендата, потенциално обхващащ диапазона от f/1,2 до f/4,0, като по този начин въвежда множество междинни стъпки за потребителите, които търсят по-точни настройки.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Просто човек

    23 0 Отговор
    Сони са най-добрите!
  • 2 Да кажем

    11 0 Отговор
    Щом ще прилича повече на фотоапарат, вместо смартфон, да го наречем смартпарат :-D. Още от "SonyEricsson" съм фен на телефоните на Сони, но последните 5-6 години цените им са космически, а не се различават кой знае колко от масовите смартфони.
  • 3 Пламен

    0 1 Отговор
    Сони Ериксон к700
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.