Last news in Fakti

17 Юни, 2024 09:48 2 164 2

Фен сте на BMW? Ето какъв смартфон трябва да притежавате

  • bmw-
  • дизайн-
  • смартфон

Баварците разработиха специален дизайн за смартфони

Фен сте на BMW? Ето какъв смартфон трябва да притежавате - 1

Очевидно няма друг автомобилен производител освен BMW, чиито лога да се появяват на смартфоните толкова често. Но докато в повечето случаи става въпрос за стикер, то сега има оригинален нов продукт, дело на китайската компания Infinix, чийто дизайн е разработен в творческото студио BMW Group Designworks.

Смартфонът се казва Infinix Note 40 Racing Edition. Основният принос на BMW Group Designworks е специалният дизайн на задния панел, който е произведен чрез UV трансферен печат. На гърба на смартфоните има жлебове, които осигуряват сигурно захващане на пръстите ви.

Притурката включва ексклузивни тапети и елементи на потребителския интерфейс, „вдъхновени от енергията на състезателната писта“. Смартфонът е съвместим с различни мрежи, включително 4G и 5G, оборудван с бързо зареждане до 100 W и аудио от JBL, както и 120 Hz Amoled. дисплей и 108-мегапикселова камера със суперзум и оптична стабилизация на изображението.

Смартфоните на Infinix са базирани на операционната система Android и към момента се предлагат основно на пазарите в Азия, Близкия изток и Африка. Infinix Note 40 Racing Edition ще струва от $225.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    11 4 Отговор
    Аз съм фен на Масквич и ми дадоха един смартфон колкото тухла.
    Батерията му съм си я сложил в раница на гърба.
  • 2 Научи Българския

    3 0 Отговор
    Този писал статията да не би да не е Българин? "Чиито лога..." ???