Last news in Fakti

1 Юли, 2024 14:38 972 0

Apple започва работа по iOS 19

  • apple-
  • ios-
  • ios 19-
  • iphone

Премиерата ще се състои през 2025-та

Apple започва работа по iOS 19 - 1

Феновете на Apple нямат търпение да се сдобият с iOS 18, която предлага редица функции с изкуствен интелект и възможност за персонализиране на началните екрани. Но те ще трябва да изчакат още няколко месеца. Налице е нестабилна бета-версия за смелите души, които нямат нищо против потенциалното по-бързо изтощаване на батерията и другите минуси, които идват с това. Докато това развълнува феновете на компанията, има информация, че разработчиците вече са сменили фокуса си.

Те вече планират бъдещето с iOS 19, следващото поколение на софтуера за iPhone. Марк Гурман, известен със своите новини за Apple, разкри в своя бюлетин, че iOS 19, която в момента носи кодовото име "Luck", е планирана за пускане през септември 2025 г. Apple работи и по множество софтуерни актуализации, които ще бъдат пуснати през 2025 г. Те включват macOS 16 ("Cheer") за компютри, watchOS 12 ("Nepali") за часовниците на Apple и интригуваща актуализация с кодово име "Discovery" (visionOS 3), която вероятно е предназначена за бъдещите AR/VR устройства на Apple.

На пръв поглед този график за разработване на софтуер може да изглежда странен. Но в лудостта на Apple има метод. Като разработва софтуер по-рано от предвиденото, Apple гарантира, че новите ѝ устройства ще се интегрират безпроблемно с най-новия софтуер, когато се появят на пазара. Така че, въпреки че тези софтуерни актуализации са отбелязани за 2025 г., те най-вероятно са създадени, за да работят безупречно на следващото поколение хардуер на Apple, което се очаква да бъде пуснато на пазара през следващата година. Този щателен процес на планиране помага да се гарантира безпроблемно потребителско изживяване за клиентите на Apple, които с нетърпение очакват най-новата и най-добра технология.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА