10 Юли, 2024 19:28 2 855 6

Чакането приключи – това е Galaxy Ring в пълния му блясък

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy ring

Аксесоарът ще се предлага в 9 размера

Чакането приключи – това е Galaxy Ring в пълния му блясък - 1

Пет месеца след първоначалното му представяне на MWC 2024, Galaxy Ring най-накрая свали покривалото си, разкривайки набор от функции, Galaxy Ring е изработен от титаниева сплав и езащитен от вода със своя рейтинг IP68. Намирането на перфектното пасване е от решаващо значение, а Samsung премахва догадките с безплатен комплект за определяне на размера.

Чакането приключи – това е Galaxy Ring в пълния му блясък

Но истинската сила на пръстена Galaxy Ring се крие под невзрачната му външност. Този миниатюрен аксесоар може да се похвали с набор от функции за проследяване на здравето, които биха впечатлили и най-запалените фитнес маниаци. Оптичен PPG сензор следи постоянно сърдечния ви ритъм, а вграден сензор следи температурата на кожата ви. Проследяването на съня получава революционен ъпгрейд - удобният, нископрофилен дизайн на пръстена Galaxy Ring го прави идеален за носене 24/7. Пръстенът Galaxy Ring предоставя задълбочен анализ, включително оценка на съня, откриване на хъркане, латентност на сън и дори сърдечната и дихателната честота по време на сън.

Чакането приключи – това е Galaxy Ring в пълния му блясък

Автоматичното разпознаване на тренировката се задейства при засичане на по-активни движения, като осигурява наблюдение на сърдечния ритъм в реално време и полезни предупреждения, за да ви държи в течение. Той въвежда енергийна оценка, която комбинира данните за активността и съня ви в ежедневна оценка от 100 точки, предлагайки цялостен поглед върху вашето благосъстояние.

Капацитетът на батерията се променя в зависимост от размера на пръстена. По-малките размери (5-7) могат да се похвалят с 6-дневен живот с едно зареждане, а размерите 8-11 леко го увеличават. Най-големите размери (12-13) имат още по-голям капацитет, като предлагат до 7 дни употреба.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майпрешъс

    11 3 Отговор
    Да не е от Мордор това нещо.
  • 2 Ъъъ

    8 3 Отговор
    Къв идиот трябва да си да си чакаш чипа!?
  • 3 Вибрация има ли?

    15 2 Отговор
    Жена ми пита.
  • 4 Смърфиета

    1 2 Отговор
    Ай сктир!
  • 5 Хмм

    2 0 Отговор
    В някой по нормален свят такъв пръстен трябва да се ползва от доктори, да следят здравето на пациентите си. И/или Психолозите които да следят безразсъдното поведение на клиентите им
  • 6 Миструбатор

    2 1 Отговор
    Като го сложат на някой 16-годишен младеж и ще има да се чудят защо скача рязко нагоре-надолу по 3-4 пъти на ден, че понякога и през нощта.