11 Юли, 2024 18:48 2 303 9

Запознайте се с най-издръжливия часовник на Samsung

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy watch-
  • ultra

Заедно с него компанията представи и Galaxy Watch 7

Запознайте се с най-издръжливия часовник на Samsung  - 1

Линията от смарт часовници на Samsung получи значително обновяване с представянето на Galaxy Watch7 и Galaxy Watch Ultra. И двата часовника се отказват от класическия въртящ се безел в полза на по-съвременен дизайн на смарт часовника.

Galaxy Watch Ultra се очертава като отговора на Samsung на Apple Watch Ultra, отразявайки неговата здрава конструкция с уникален. Три бутона украсяват страничната част, като има персонализиран "бърз бутон" за допълнителна функционалност.

Създаден с мисъл за ентусиастите на открито, Ultra се отличава с титанов корпус, защитен от сапфирено стъкло. Часовникът се справя с природните стихии с водоустойчивост 10ATM, прахоустойчивост IP68 и сертификат MIL-STD-810H за устойчивост на удар. Ultra може да издържи дори на екстремни температури и голяма надморска височина.

Захранването по време на тренировките е с дълготрайната 590mAh батерия на Ultra, най-голямата в гамата Galaxy Watch. Тя предлага впечатляващите 100 часа в режим на пестене на енергия и 48 часа в режим на пестене на енергия при тренировки.

Производителността прави скок напред с новия чип Exynos W1000, който обещава 3-кратно увеличение на процесора в сравнение с предишните модели. Чипът е съчетан с 2GB RAM за гладка работа и може да се похвали с подобрена ефективност.


Фитнес проследяването става сериозно с включването на двучестотен GPS в Ultra за точни данни за местоположението, особено в трудни условия. Устройството може да проследява невероятните 100 вида спорт и дори да се занимава със специфични за колоезденето показатели като FTP индекс. Бегачите ще се зарадват на новия режим Race Mode, който сравнява текущото представяне с предишни бягания.

Samsung надгражда своите функции, насочени към здравето, с Ultra. Сензорът BioActive получава подобрение, което позволява разпознаване на сънна апнея и наблюдение на неравномерен сърдечен ритъм. Съществуващите функции като ЕКГ, мониторинг на кръвното налягане и сензор за температурата на кожата (за проследяване на периода) все още са налице.

Една съвсем нова функция - усъвършенствано проследяване на гликирането - дебютира в Watch7 и Ultra. Тя позволява на потребителите да следят нивата на захарта и да получават индекс AGE, който дава представа за метаболитното здраве.

Запознайте се с най-издръжливия часовник на Samsung

Galaxy Watch7 запазва повечето от впечатляващите функции на Ultra, включително сензора BioActive, чипа Exynos W1000 и сапфиреното стъкло. Той се предлага в два размера (40 мм и 44 мм) и предлага подобна издръжливост с рейтинг 5ATM + IP68 и сертификат MIL-STD-810H, макар и не толкова екстремен, колкото Ultra. И Watch7, и Ultra работят с нова операционна система - Wear OS 5.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    2 7 Отговор
    Цачцунг е китаец, Айфон е калифорниец 😜
  • 2 Хахаха

    3 14 Отговор
    Това са " часовници " за селяндурите и провинциалистите ! Мъж от класа никога не би носил такъв евтин и непрестижен боклук !

    Коментиран от #4

  • 3 Х ХА САМСУНГ!!!

    4 7 Отговор
    От самсунг единственото което мога да ползвам е рекламна брошура за задни цели. Имах килиматик самсунг, на втория месец му замина платката, имах пералня…счупи лагер и я хвърлих на третата година при положение, че живея сам и не я пусках повече от веднъж седмично, телевизорът ми самсунг изгоря половин година след гаранционния срок… стига ми, баста

    Коментиран от #5, #7

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Aлфа Bълкът

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Х ХА САМСУНГ!!!":

    Хубаво де, за един лагер 5лв цяла пералня ли хвърли?

    Коментиран от #6

  • 6 Дуньо простия

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "Aлфа Bълкът":

    Не е проблема да си купиш лагер. При повечето перални, направията им е такава, че няма как да го смениш. Казана е слепен, и не се разглобява. Трябва да го режеш, после да го лепиш, пък ако вземе след това да текне. Не си струва гимнастиката.
  • 7 Леле УЖАСЗ

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "Х ХА САМСУНГ!!!":

    ДОБРЕ ЧЕ не си си взел и
    Жена ОТ...самсунг...
    Че и тя ще иде НА ...🚮,май
  • 8 Този

    1 4 Отговор
    Добре де, как са измислили такава невероятна каишка, просто е уникална, "никъде не съм вижлал подобна", а и името Ултра е нещо запомнящо се и неповторимо. Доста креативност са проявили от цам-цунг...
  • 9 Мял

    1 0 Отговор
    Най после нещо подходящо с което да сменя s3 frontier-а .