12 Юли, 2024 20:25 2 593 0

Над 200 милиона устройства ще получат Galaxy AI функции

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy ai-
  • софтуер-

Очаква се това да се случи до края на годината

Над 200 милиона устройства ще получат Galaxy AI функции - 1

Събитието Unpacked на Samsung в Париж не беше бедно на представяния. Компанията разкри вълна от нов хардуер, начело със сгъваемите Galaxy Z Fold6 и Z Flip6, както и Galaxy Watch7, Watch Ultra, Buds3 и Buds3 Pro. Най-накрая получихме и подробности на отдавна споменатия Galaxy Ring.

Но под блясъка на новите джаджи Samsung хвърли софтуерна бомба. ТМ Рох, президент на мобилното подразделение на Samsung, обяви зашеметяваща цел: 200 милиона устройства с Galaxy AI до края на годината.

Тази агресивна цел се основава на стратегия в три направления. Първо, новите устройства, като Fold6 и Flip6, ще бъдат предварително оборудвани с Galaxy AI. Второ, Samsung ще пусне софтуерни актуализации за съществуващите флагмани, като специално ще спомене серията S и предишните сгъваеми устройства. И накрая, ще продължи разпространението, което започна преди месеци за избрани устройства от висок клас.

Макар че Рох не разкри конкретната карта за актуализациите за по-старите устройства, посланието е ясно: Samsung залага много на AI през 2024 г., като цели да покрие потребителската си база с Galaxy AI и потенциално да предефинира пейзажа на мобилния изкуствен интелект.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА