15 Юли, 2024 17:59 1 489 0

Новите таблети на Samsung вероятно ще дебютират през октомври

  • samsung-
  • galaxy-
  • tab-
  • tab 10

Очаква се това да се случи на специално събитие

Новите таблети на Samsung вероятно ще дебютират през октомври - 1

Неотдавнашното събитие Unpacked на Samsung представи нови сгъваеми устройства, умни часовници и слушалки, но почитателите на технологиите може би забелязаха едно явно отсъствие - най-новата итерация на серията Galaxy Tab. Това отклонение от обичайния график за пускане на пазара накара Макс Джамбор да предположи, че Samsung извършва стратегическа промяна, като потенциално измества представянето на серията Tab S10 за октомври.

Очаква се линията S10 да дебютира с два различни модела - Tab S10+ и топ варианта Ultra. Изтеклите рендери предполагат, че Ultra ще бъде подобен на своя предшественик, Tab S9 Ultra, с 14,9-инчов AMOLED дисплей и мощен чипсет Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3.

Въпреки това Tab S10+ може да се окаже по-интересното устройство за тези, които търсят отклонение от обичайния хардуер на партньорите. Слуховете сочат, че това ще бъде първият таблет на Samsung, който ще разчупи редиците и ще използва чипсет на MediaTek, по-конкретно Dimensity 9300+. Очаква се също така този модел да се отличава с голям 12,4-инчов дисплей и значителна 12 GB RAM памет, което го прави потенциален двигател на продуктивността.

Този стратегически ход към есенна премиера на серията Tab S10 може да означава няколко неща. Може би Samsung се стреми да се възползва от сезона за пазаруване в училищата или по време на празниците, а може би се стреми да усъвършенства таблетите допълнително, за да гарантира, че те отговарят на техните цели по отношение на производителността и дизайна.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА