18 Юли, 2024 15:48 3 608 0

Live Translate на Samsung вече работи и с външни приложения за разговори

  • samsung-
  • galaxy-
  • live translate-
  • galaxy ai

Функцията е налична за Messenger, WhatsApp и други

Live Translate на Samsung вече работи и с външни приложения за разговори - 1

Функцията Live Translate на Samsung Galaxy с изкуствен интелект направи сериозен скок в напредъка си. Преди това тя беше ограничена до собственото приложение за разговори на Samsung, а сега може да се използва в широк спектър от популярни приложения за разговори от трети страни.

С най-новата актуализация One UI 6.1.1 потребителите вече могат да се наслаждават на превод в реално време в платформи, сред които Facebook Messenger, WhatsApp, Instagram, Telegram, Google Meet, Signal, KakaoTalk, LINE и WeChat. Samsung дори намеква за възможността за разширяване на поддръжката за още повече приложения в бъдеще.

Тази функция променя правилата на играта за потребителите, които често общуват с хора, говорещи различни езици. Като превежда разговорите в реално време, Live Translate има за цел да премахне езиковите бариери и да подобри глобалната комуникация. Samsung уверява потребителите, че поверителността на данните е основен приоритет, като цялата обработка на данните за Live Translate се извършва директно на устройството.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА