30 Юли, 2024 17:45 3 422 4

Samsung Galaxy S25 Ultra ще подобри предшественика си по този параметър

  • samsung-
  • galaxy-
  • galaxy s24-
  • galaxy s25 ultra

Очаква се смартфонът да запази същата батерия

Samsung Galaxy S25 Ultra ще подобри предшественика си по този параметър - 1

Последните слухове нарисуваха смесена картина за предстоящия Galaxy S25 Ultra, но последната новина е категорична победа за технологичните ентусиасти. Съобщава се, че устройството ще разполага с 16 GB RAM във всички варианти за съхранение, което е значително подобрение в сравнение с предшественика му.

Това съобщение идва след спекулациите за потенциално занижен капацитет на батерията, което прави увеличената RAM памет още по-желана. С предполагаемия редизайн и очакваните подобрения на камерата S25 Ultra се очертава да затвърди позицията си на флагман, когато се появи на пазара.

Макар че все още се появяват конкретни подробности, изглежда, че Samsung се фокусира върху производителността и мощността на следващия си флагман. За момента няма точни данни за спецификациите, но с наближаването на дебюта очакваме да се появят такива.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    2 7 Отговор
    След години с ябълка, реших на мина на тия, с 24 за 1500 лева. Ми, нищо. Мъц, не мое да отпадне! Става, ама фар ауей от американеца...

    Коментиран от #2

  • 2 Дедо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Вземи си Огризка тогава за 2500 лв.
  • 3 Хмммм

    3 3 Отговор
    Хубав хардуер слаба Батерия.... Нема нужда.

    Коментиран от #4

  • 4 Батерията

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хмммм":

    Наистина не им е силната страна,в момента съм с 24ultra,и не може да изкара цял ден натоварване.