1 Август, 2024 19:26 2 829 4

Шеф на Samsung сподели повече за Galaxy S25

  • samsung-
  • galaxy-
  • s24-
  • s25-
  • s25 ultra

Очакват се нови камери

Шеф на Samsung сподели повече за Galaxy S25 - 1

Samsung се подготвя за пускането на следващата си серия флагмански смартфони - Galaxy S25. Макар че официалните подробности все още са оскъдни, такива бяха разказани по време на обявяването на резултатите на компанията за първата половина на годината.

Според слуховете серията Galaxy S25 ще разполага със Snapdragon 8 Gen 4 на Qualcomm и потенциално собствен Exynos 2500 на Samsung. Този стратегически подход би могъл да реши проблемите с производителността и регионалната наличност. Освен това се очаква серията да се отличава с впечатляващи конфигурации на RAM, като S25 Ultra ще бъде водещ с 16 GB.

По отношение на дизайна се очаква серията Galaxy S25 да усъвършенства настоящия дизайнерски език с по-голям дисплей за базовия модел. Очаква се Samsung също така да разшири границите на технологията на камерата, като според слуховете S25 Ultra ще разполага със значителни подобрения на системата на камерата си.

Макар че подробностите остават ограничени, ясно е, че Samsung е фокусирана върху предоставянето на авангардни технологии и иновативни функции в предстоящата си серия флагмани. Със силен акцент върху изкуствения интелект и производителността, серията Galaxy S25 е готова да се конкурира ожесточено на пазара на премиум смартфони.

С наближаването на официалната премиера със сигурност ще се появи повече информация за серията Galaxy S25, която ще даде по-ясна представа за това какво са подготвили от Samsung за своята флагманска линия.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ясемин А Чатлъ

    7 3 Отговор
    Самсунг - най-добрият избор.
  • 2 леко са назад

    5 1 Отговор
    Всички елитни китайски марки вече имат топ модел с 16 GB RAM. Даже някои се осмелиха да пуснат форсиран телефон преди година с 24 GB RAM - RED MAGIC 8S Pro.
  • 3 Аха

    0 4 Отговор
    По-добре да си купя стар модел Самсунг на три-четири години, който няма Хипер HD формат, на която планина да го гледам. Производителност ли? Че няма да се със светлината.
  • 4 уиндоус и андроид

    3 0 Отговор
    докато епъл продават същата тухла от 40 години - след сегашния ми айфон това ще ми е първия и последния продукт на епъл - и макбука си махам - уиндоус и андроид си остава истината