9 Август, 2024 13:30 5 071 4

Спипаха шефа на Huawei с изцяло нов вид сгъваемо устройство

  • huawei-
  • сгъваем смартфон-
  • nova-
  • pura

Екранът е с диагонал от около 10 инча

Спипаха шефа на Huawei с изцяло нов вид сгъваемо устройство - 1

Huawei е напът да разтърси пазара на смартфони за пореден път с предстоящото си сгъваемо устройство. Главният изпълнителен директор Ричард Ю е бил забелязан с прототип на устройството, което потвърждава по-ранните слухове за амбициозните планове на компанията.

За разлика от традиционните сгъваеми телефони с една панта, тройното сгъваемо устройство на Huawei може да се похвали с уникален дизайн с две панти, създавайки изцяло нов модел. Очаква се този иновативен подход да предложи на потребителите по-голям и по-вълнуващ дисплей.

Спипаха шефа на Huawei с изцяло нов вид сгъваемо устройство

Въпреки че подробностите за устройството остават оскъдни, според слуховете то ще разполага с чипсет от серията Kirin 9 и голям 10-инчов екран. Huawei има за цел да пусне на пазара тройно сгъваемия смартфон преди края на годината.

Навлизането на китайския технологичен гигант на пазара на тройно сгъваемите устройства е смел ход, който може да предефинира пейзажа на смартфоните. Ако бъде изпълнен успешно, той може да затвърди позицията на Huawei като пионер в иновациите на сгъваемите устройства.

 

 


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дедо

    13 0 Отговор
    И аз имам сгъваемо 10 инча.
  • 2 Госあ

    9 8 Отговор
    Една колежка ми показа телефона си Хуавей отпреди 4 години, бюджетен модел с 5G. Със много добра камера и ИИ обработване на снимките
  • 3 Калпазанин

    7 1 Отговор
    А я германистан щели да де инсталират huawei, с teлефункен, швабите изобщо нещо ново тегнологипно пускали ли са на пазара
  • 4 НЕМОЖЕ ли да

    0 5 Отговор
    Си купи корейски Самсунг ??? Или LG и той е човек.