12 Август, 2024 11:14 881 1

Instagram получи нова функция за инфлуенсъри

  • instagram-
  • карусел-
  • пост-
  • публикация

Платформата вече поддържа до 20 снимки в една публикация

Instagram получи нова функция за инфлуенсъри - 1

Instagram увеличи значително броя на снимките и видеоклиповете, които могат да бъдат включени в една публикация тип "карусел", като броят им нарасна от 10 на 20. Тази актуализация позволява на потребителите да споделят още повече съдържание в една публикация, предлагайки по-голяма гъвкавост и креативност.

Новата функция, която беше в процес на тестване в продължение на няколко месеца, вече е широко достъпна за потребителите. Въпреки че конкурентът на Instagram, TikTok, все още държи лидерството с максимум 35 елемента на публикация, разширената опция на Instagram предоставя на потребителите повече възможности да споделят своите истории и преживявания.

Тази промяна вероятно ще насърчи потребителите да създават по-ангажиращи и визуално привлекателни публикации, което потенциално ще увеличи ангажираността на потребителите в платформата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааа

    1 0 Отговор
    Безполезен софтуер получи безполезни функции за безполезни хора които си мислят че работят.