27 Август, 2024 10:50 2 143 4

Apple разкри кога ще покаже новия „айфон“

  • apple-
  • iphone-
  • ios-
  • apple watch

Датата е 9 септември

Apple разкри кога ще покаже новия „айфон“ - 1

Apple официално обяви предстоящото си събитие за представяне на нови продукти, насрочено за 9 септември. Събитието ще се състои в театър „Стив Джобс“ в Apple Park в 10:00 ч. местно време. Очаква се Apple да представи новите модели iPhone 16, ново поколение Apple Watch, вероятно наречено Apple Watch X, и обновени модели AirPods.

Въпреки че конкретни подробности за новите устройства остават в тайна, слуховете сочат, че серията iPhone 16 ще включва значителни подобрения, като например подобрени камери, по-голяма батерия и евентуално нов Dynamic Island. Очаква се Apple Watch Series 10 да предложи подобрени възможности за проследяване на здравето, по-издръжлив дизайн и вероятно по-голям дисплей. Освежените AirPods може да включват функции като подобрено качество на звука, по-дълъг живот на батерията и нови варианти на калъфи за зареждане.

Очаква се предварителните поръчки за новите устройства да започнат малко след края на събитието, като според слуховете първоначалната им доставка ще бъде на 20 септември в избрани държави. С наближаването на събитието можем да очакваме да се появят повече подробности за конкретните характеристики и спецификации на тези дългоочаквани продукти.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никога!!!

    6 7 Отговор
    Не бих купил техен продукт!!!

    Пари да ми дават, не бих го взел.

    Само точат лична информация...

    Коментиран от #2

  • 2 Димитър

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Никога!!!":

    Само те да са!
  • 3 Задава се поредния iSh*t на хоризонта

    2 0 Отговор
    Давайте бдали и комплексари, алчната компания чака да им налеете още пари от простотията Ви!
  • 4 Джон

    3 2 Отговор
    Селяндурите (комунистите) не харесват Апъл.