30 Август, 2024 18:34 2 061 1

Още една ключова функция липсва в най-скъпия Pixel

  • google-
  • pixel-
  • pixel fold-
  • pixel fold 9

Безжичното зареждане не работи с Pixel Stand

Още една ключова функция липсва в най-скъпия Pixel - 1

Наскоро обявената серия Pixel 9 на Google включва четири нови смартфона: Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL и Pixel 9 Pro Fold. Докато несгъваемите модели могат да бъдат зареждани безжично с помощта на стойките Pixel Stand 1 и Pixel Stand 2 на Google, Pixel 9 Pro Fold има ограничение.

Поради разположението на мястото му за зареждане, Pixel 9 Pro Fold не може да се зарежда безжично с помощта на серията стойки Pixel Stand. Google предлага на потребителите на Pixel 9 Pro Fold да изпробват други безжични зарядни устройства и да коригират позицията на телефона, за да намерят оптималното подреждане за зареждане.

Въпреки че Pixel 9 Pro Fold поддържа безжично зареждане с други зарядни устройства, максималната скорост на зареждане е ограничена до 7,5 W. Това е значително по-ниско от скоростите на зареждане, предлагани от стойката Pixel 2 за другите модели Pixel 9, които могат да достигнат до 23 W.

Липсата на поддръжка за серията Pixel Stand е недостатък за Pixel 9 Pro Fold, особено като се има предвид, че това е най-скъпият смартфон в линията. Потребителите обаче все още могат да зареждат устройството безжично с помощта на други съвместими зарядни устройства, макар и с по-бавна скорост.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анти реклама

    0 5 Отговор
    Споко беее, Самсунг ви е спонсора, вижда се през няколко дена.