5 Октомври, 2024 08:12 337 0

"ТЕХНОСТАРТ - Мотиватор" събира ИТ компании и млади таланти във Варна

  • техностарт-
  • мотиватор-
  • икт клъстер – варна

Събитието "ТЕХНОСТАРТ – Мотиватор"ще се състои на 16 октомври 2024 г. (сряда) в Икономически университет – Варна, зала Аула, с начален час 16:30 ч.

"ТЕХНОСТАРТ - Мотиватор" събира ИТ компании и млади таланти във Варна - 1

ИКТ Клъстер - Варна, в партньорство с БАСКОМ (Българска асоциация на софтуерните компании) и AIBEST (Association for Innovation, Business Excellence, Services and Technology), с финансовата подкрепа на Община Варна и със съдействието на РУО – Варна, организира за трета поредна година събитието "ТЕХНОСТАРТ – Мотиватор", което ще се състои на 16 октомври 2024 г. (сряда) в Икономически университет – Варна, зала Аула, с начален час 16:30 ч.

Цел и формат на събитието

Основната цел на събитието е да събере на едно място ученици, студенти и преподаватели с представители на водещи ИТ компании от страната и региона, като им предостави възможност да се запознаят с перспективите за професионално развитие в ИКТ индустрията и да чуят вдъхновяващите истории на лидери в бранша. Предходните две издания, които се проведоха под името "Възможности за реализация в ИКТ индустрията в гр. Варна", получиха изключително висока оценка и се радваха на широк интерес.

Какво да очаквате

Сред участниците, които ще застанат на сцената тази година, са признати професионалисти и успешни личности като Петър Митев (Съосновател на Chaos и CEO на Big Orange Foundation), Георги Ненов (Създател на подкаста “Свръхчовекът с Георги Ненов”), Орлин Радев (Изпълнителен директор, Ампеко), Зорница Миткова (Управляващ директор, Тийноватор), Тодор Йотов (CEO, Black Swan Technologies) и Калоян Куманов (Co-CEO, НИК). Към тях се присъединяват Александър Бекяров (CEO, HP Inc), Борислав Василев (Knowledge Manager, KBC), Галин Стефанов (Създател на Varnapreneurs), Мирослав Кошутански (R&D Team Lead, Nemetschek Bulgaria), Пламена Иванова (Регионален мениджър, Виваком) и Станислав Фотев (Ръководител Дигитална трансформация, Солвей Соди). Водещ на събитието ще бъде Николай Петканов. Програмата включва лекции и няколко дискусионни панела, които ще дадат възможност на участниците да задават въпроси и да получат ценни съвети за бъдещето си в технологичния сектор.

"ТЕХНОСТАРТ - Мотиватор" събира ИТ компании и млади таланти във Варна

Очаквана аудитория

Събитието ще привлече над 600 ученици, студенти и преподаватели от региона, които ще имат възможността да научат повече за кариерните пътища в ИКТ индустрията и да се срещнат лично с представители на успешни ИТ компании. Това ще бъде уникален шанс за младите хора да установят контакти и да разберат повече за възможностите за професионално развитие и стажове в индустрията. Те ще открият нови хоризонти в света на технологиите и иновациите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА