Last news in Fakti

12 Април, 2014 11:00 21 918 5

Огромен 6x6 ултралуксозен кемпер

  • кемпер-
  • kiravan
Мъжът на снимката по-долу влага над милион долара, за да оборудва този ултралуксозен дом на колела, като прави това заради малката си четиригодишна дъщеря. По този начин той иска да я накара да пътува много.
В стремежа си обаче е малко попрекалил. Нереалното количество средства обаче създават един от най-добрите мобилни домове. Превозното средство е разработвано в продължение на четири години.
Возилото разполага с шест колела, като максималният въртящ момент от мотора се предава стандартно на четири, но при нужда може да се прехвърли и на шестте колела. Освен че е много проходима, къщата на колела разполага с отделни спални, всекидневна, кухня, баня и тоалетна и дори огромна тераса.
Предвидени са и сервизни отделения за мотоциклет и велосипеди. Арсеналът се допълва от камери за нощно виждане, сателитна връзка и всевъзможни електронни помощници. Резервоарите за гориво са огромни и позволяват автономно изминаване на 2000 мили.
Безопасността е осигурена от допълнителни кевларени шини, интегрирани по дължината на цялото возило. Устройството се нарича KIRAVAN и идва от каравана и името на малката дъщеричка, за която е предназначен.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alexander Alexandrov

    1 2 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    2 4 Отговор
  • 3 Слонобикотръбозъб

    3 1 Отговор
    Тава е мега щуро но ми харесва
  • 4 Shmeker

    0 0 Отговор
    Изглежда доста винтидж отвън :D
  • 5 Писач

    0 0 Отговор
    Това е каравана ,а не кемпер !