Last news in Fakti

13 Май, 2014 13:02 2 189 0

Нов летящ фотоапарат

  • квадрокоптер-
  • фотоапарат
Още през 2012 година компанията Parrot се наложи на пазара със своите доволно достъпни квадрокоптери AR.Drone. Сега, от марката представиха нов модел под название Bebop Drone (AR.Drone 3.0). Устройството е предназначено за любители, може да лети с помощта на дистанционно управление.
В ролята на дистанционно може да се използва смартфон или таблет, като връзката е WiFi. Налично е и специално дистанционно с мощна антена. На борда му е монтирана HD-камера с оптимизирана система за стабилизация. Обективът е 180-градусов, устройството разполага и с вграден GPS модул.
 
Като недостатък специалистите отчитат слабия акумулатор, който е с капацитет 1 200 мАч и осигурява автономен полет от едва 12 минути.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА