Last news in Fakti

6 Юни, 2014 12:46 1 536 1

Клавиатура за носталгици

  • qwerkywriter-
  • клавиатура-
  • ретро

Qwerkywriter има всички шансове да привлече вниманието на любителите на ретро шика. Устройството изглежда като пишеща машина от 20-те години на миналия век, но всъщност поддържа всички функции на USB клавиатура.



В горната част на носталгичната джаджа има поставка за таблет, която позволява да бъде използвана като алтернатива на екранната клавиатура. В момента Qwerkywriter поддържа само устройства с операционна система iPad и Android, но разработчиците обещават модул Bluetooth, който ще осигури много по-широка съвместимост.



Проектът за механична клавиатура с ретро дизайн все още събира средства за организиране на масово производство на платформата Kickstarter. Ако кампанията завърши успешно, продажбите трябва да започнат в началото на есента на цена около $300.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 0 Отговор