19 Октомври, 2021 19:45 9 959 86

Проф. Радулов за ФАКТИ: Двойното гражданство на Кирил Петков е факт. Има престъпление

  • проф. николай радулов-
  • има такъв народ-
  • тероризъм-
  • мвр-
  • избори-
  • правителство

"Ние нямаме нищо против двойното гражданство и го подкрепяме, но не подкрепяме да се извършват престъпления", обясни представителят на "Има такъв народ"

Проф. Радулов за ФАКТИ: Двойното гражданство на Кирил Петков е факт. Има престъпление - 1
Проф. Николай Радулов, снимка: ФАКТИ

"Очевидно е, че служебният министър на вътрешните работи е ограничен не от закона, а от задачата, която му се вменява като служебен вътрешен министър. Тоест да осигури едни честни избори, без особени нарушения, без купуване на гласове, да разбие каналите за купуване на гласове". Това заяви пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ проф. Николай Радулов, кандидат за народен представител от партия "Има такъв народ" и бивш такъв от същата партия в 46-тия Парламент.

"Прекалено малко време има той (б.р. служебният вътрешен министър Бойко Рашков), за да направи концептуални промени, каквито вероятно той също си представя. Всички ние не се и съмняваме, че през последните 12-13 години имаше много сериозни промени в МВР, които доведоха не просто до реполитизация, а до един много особен тип реполитизация. Ние я наричаме мутризация, но това е нещо съчетано между мутри и хора, които всъщност са обвързани от интереси. Това, което е ГЕРБ всъщност, е една партия на хора, които са обвързани от взаимни интереси. Това нещо, поради своя вътрешен механизъм, няма как да работи за хората. То работи за себе си и за тези, които са създали този тип организация. Това нещо несъмнено трябва да се разбие. Министър Рашков е интелигентен човек и със сигурност го разбира. Това, което можа да направи, е да смени част от ръководния състав, предимно този ръководен състав, който би имал въздействие върху изборния процес. Смени главния секретар, особено мразена личност от служителите, защото той ги компрометира с идиотската си подкрепа за полицейското насилие по време на близо една година траелите протести.

Министър Рашков махна и хора, които може би на обществото не бяха известни като хора, които действат на местата с умисъл по отношение на изборния процес, но в средите на министерството и на местата, където въздействат, бяха известни като такива. Очевидно е, че тези промени са подействали положително, оздравително на изборния процес, защото толкова голямо напрежение, колкото други години, не сме имали", коментира някогашният секретар на МВР.

Проф. Радулов обясни, че при първите парламентарни избори през април тази година, когато ГЕРБ бе все още на власт, сигналите за нередности са били неглижирани от полицията. На вторите избори през юли, когато вътрешното министерство вече бе оглавявано от служебния вътрешен министър Бойко Рашков, ситуацията е била доста различна по отношение на сигналите и въобще като цяло.

Относно тероризма в Европа, част от която сме и ние, проф. Радулов заяви, че и преди, и сега на Стария континент имаме склонност да пренебрегваме неприятните сигнали по темата тероризъм, което значи да ходим след събитията. "За съжаление контекстът, в който тук се говори за тероризъм, е доста несериозен и аз не забелязвам признаци на сериозна подготовка за реакция. Забележете, че една терористична вълна, съчетана с пандемията и съчетана с една нова мигрантска вълна, би се превърнала в нещо унищожително за такава малка страна като нашата. Синергията би била убийствена, но ние не мислим по този въпрос", каза той.

По думите му, според информация на немските специални служби на територията на Германия има 20 000 членове на Ислямска държава.

След обсъждането на тероризма в Европа, разговорът се върна към българските политически страсти.

"Аз се надявам наистина да се постигне едно разбирателство в Народното събрание. Мисля, че всички участници в предното Народно събрание си направиха изводи от това, което се случи. На никой не му е приятно, че отиваме на нови избори, особено на хората не им е приятно в тази пандемия", каза проф. Радулов.

Той изрази сигурност, че лидерът на неговата партия - Слави Трифонов, не е водил разговори с Кирил Петков и Асен Василев от "Продължаваме промяната".

"Когато наистина има очевидно престъпление, нямаме никаква причина дори политически да го замазваме и да го отричаме. Двойното гражданство е факт. Конституционният съд може да говори по отношение на това дали престъплението е свързано с Конституцията, защото за другото престъпление е факт. Документите са налице. Има ли подписана декларация, че няма чуждо гражданство? Има. По кое време е подписана? Когато е бил канадски гражданин. Така че да не замъгляваме нещата", коментира проф. Николай Радулов казуса с двойното гражданство на Кирил Петков.

"Ние нямаме нищо против двойното гражданство и го подкрепяме. Ние не сме в никаква двойна ситуация - да подкрепяме и да не подкрепяме. Ние подкрепяме това, че хората с двойно гражданство, които живеят в чужбина, имат права в България, че трябва да бъдат избирани и да могат да избират, но не подкрепяме да се извършват престъпления. Няма как да го подкрепяме", обясни той.

Проф. Радулов сподели още, че в минали служебни правителства и парламенти е имало хора с двойно гражданство, но никой не е повдигал въпроса. Самият той изрази съжаление, че не се е заел с това.

"Аз мисля, че всички сме си извадили поуките и, разбира се, че при ситуацията, в която сме поставени, хората очакват най-накрая да направим правителство и мисля, че всички ще бъдем диалогични. Мисля, че ако има предложения, те ще се правят на открито, пред медиите и хората, а не след това да се питаме как се е получил този комплект или списък. Така че искрено се надявам, че ще има правителство и че ще се постигне и съгласие за начина, по който то се конструира", изрази надежда кандидатът за народен представител в 47-мото Народно събрание.

Целия разговор между проф. Радулов и Лили Маринкова можете да изгледате във видеото:


Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 г. ще е уникален ден, когато ти ще гласуваш едновременно за конкретен човек (мажоритарен избор на президент) и за списък от хора (подбрани от и верни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 72 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Айде

    28 92 Отговор
    В цзс заедно с компанията на фатматка
  • 2 Маке

    123 70 Отговор
    Много ви е страх от този Петков ееееей, дано стане премиер, да ви разпердушини “гнездата”!

    Коментиран от #6, #55

  • 3 Майна

    60 80 Отговор
    То е ЯСНО, НО ТОВА БЕЗОГЛЕДНО ПОВЕДЕНИЕ НА НЕНАКАЗУЕМОСТ ОТ НЕГОВА СТРАНА ПОКАЗВА, ЧЕ Е ,,НЕДОСЕГАЕМ,,. КОЙ Е ЗАД НЕГО И ЗАЩО РАДЕВ МЪЛЧИ? НЕ ЧЕ НЕ ЗНАЕМ КОЙ, ДЕ...

    Коментиран от #19, #78

  • 4 Да да

    26 24 Отговор
    Че то се знае но Муни и той с зеления сертификат при бай Ставри
  • 5 Адолф

    76 18 Отговор
    Как не ви омръзна-хората от глад умират,вие с тоо се занимавате!!!

    Коментиран от #7

  • 6 Ще ще стане

    31 12 Отговор

    До коментар #2 от "Маке":

    При бай-бай Ставри
  • 7 Гласуваш

    24 46 Отговор

    До коментар #5 от "Адолф":

    Пак за Льотчика и си в дъното на Х век. Без ток, вода и парно отопление. Мреш от глад но си гласувал за торбите с парите
  • 8 Майна

    22 48 Отговор
    Погазват се ВСИЧКИ ЗАКОНИ , КАКВО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ЧАКАМЕ....ТРЯБВА ВСИЧКИ ВЪН ОТ ВЛАСТТА ,ЗАЕДНО СЪС СЛУЖЕБНИЦИТЕ....ЕДИНСТВЕНО ВЪЗРАЖДАНЕ И БСП ЩЕ НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОДА.

    Коментиран от #18

  • 9 Престъпници

    34 7 Отговор
    от соца и вечно на народни плещи , плюс заграбваето им и с безчет престъпления към България и нейните граждани - с трибуна , с титли и огромни пенсии и и и... , вместо да са по затворите !
  • 10 професор

    64 26 Отговор
    А, бе, какъв професор е тоя милиционер, не се излагайте. Освен това, нищо не разбира от право. Защо му давате трибуна? Няма престъпление, другарю квартален инспектор от милицията!

    Коментиран от #39

  • 11 гола вода

    57 15 Отговор
    Този нищо не разбира от право и от правна наука. Той е обикновен милиционер, по времето на Ване Цигането от с.Драгалевци, Софийско бе секретар на МВР. Гола вода е, сега прислугва на чалгарите, станал е чалгар, но акъл не му е дошъл в главата. Не го слушайте!!!
  • 12 незнайко

    49 21 Отговор
    Като са се хванали за това гражданство, не виждат по далеч от носовете си ! Нещо конкретно за излизане от това положение НИКОЙ не дава !!! Акъл море глава шамандура са казали хората !!!

    Коментиран от #23

  • 13 тнт

    44 10 Отговор
    Може и да не съм прав,обаче все още мисля ,че в РБ съда казва кой е извършил престъпление!
  • 14 Дърта Комуняго

    52 13 Отговор
    30 години грабене, няма нито 1 осъден, невинни , дай сега Киро да го осъдим и да го вкараме в затвора !!
  • 15 Лора

    50 13 Отговор
    "Има такъв народ" вече са на пето място според проучванията. Изтърваха питомното , сега да гонят дивото.

    Коментиран от #48

  • 16 XYZ

    56 19 Отговор
    Защо се срамувате да наречете престъпници хората, които ни ограбиха и продължават да го правят, които бяха разобличени от закона "Магнитски" и разследването "Пандора", а с такава лекота го правите за Кирил Петков! Чак мед Ви капе от устата, професоре!
    Въпреки всичките ви напъни, ще гласуваме за Петков и Василев!
    А вашата партия се издъни и продължава да го прави - жалки сте!

    Коментиран от #21

  • 17 алфа херинга

    52 13 Отговор
    Факт е, че ИТН отиват в канала.

    Коментиран от #20

  • 18 Красимир Петров

    28 8 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Вие сте най-големите продажници
  • 19 Кой кой

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Джъстин Трюдо и Елизабет ІІ!!!!
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Ване

    41 8 Отговор

    До коментар #16 от "XYZ":

    Никакъв професор не е този. По закона "ИГнатов" професори и доценти се произвеждат на килограм.
  • 22 Харизанов

    40 12 Отговор
    Слави след изборите ще си изяде кайсиите от яд че изтърва момента. А Тошко козаря да върви да пасе патките и тая на шефа си.
  • 23 От примати

    20 6 Отговор

    До коментар #12 от "незнайко":

    болезнено прости селяндури , омазан до ушите, нищо читави не може да се очаква ! Трагедия за страната възможността и до днес е , да са между нас и това , че медиите и дават възможност да показват глави като глист от фекалии !
  • 24 Всички български граждани

    20 9 Отговор
    Са дефакто с 2 гражданство...ЕС+Българско....казах...Амин.
  • 25 кой е този

    29 11 Отговор
    Баш пък този ли намерихте да казва кое е законно и кое не ? Не ни е известно да е написал нещо.
  • 26 Светлина

    31 9 Отговор
    Бивш от ДС няма. Агент Радулов в действие
  • 27 Хахаха

    38 25 Отговор
    Кирил Петков и 5 гражданства да има,той си е ЧИСТ БЪЛГАРИН.А вие всички,които го плюете от сега се изяжте от яд.Той ще ни е премиер и какво хубаво българско име има КИРИЛ
  • 28 1111

    17 13 Отговор
    Факт е също, че когато си си върнал паспорта, не може да докажеш, че си гражданин на някоя държава, не можеш да пътуваш без него и не можеш да се върнеш в нея. Така ли е? Какъв гражданин си тогава?
  • 29 Луков

    20 34 Отговор
    Петков е явен агент на чужди служби. Тъй като знам, че има много комунисти тука, та тоя Петков преди 40 години щеше да бъде изпратен в Белене моментално.
  • 30 Кирил Петков

    34 17 Отговор
    НЯМА престъпление.Търсете ужасни престъпления при тези,които управляваха до сега-те са големите престъпници.Брей,голям страх ви тресе от Кирил Петков
  • 31 В Ъ З Р А Ж Д А Н Е

    11 20 Отговор
    Когато ножът опре до кокала, трябва да се действа. Гласувайте за ВЪЗРАЖДАНЕ, ако ви омръзна този ковид геноцид. Потърсете видеата на д-р Пламен Пасков в ЮТюб, ВиБокс, ФейсБук и др. ;)
  • 32 Пенди

    9 14 Отговор
    Лапай малкия Кирчо и бегай за хонорара в Банкя.
  • 33 Румен

    15 6 Отговор
    Браво на Факти. Появи се още един пустиняк на тиквата
  • 34 Otoplitel

    16 16 Отговор
    Професоре.Моля се да са повече такива престъпници които да се отказват от гражданство от цивилизационния свят и да се установяват в РБ.Само като ви чета простотиите и ми става ясно защо сме на това дередже.Дано по скоро в НС да се направи и комисия за да се провери как се дават научните степени и професорските титли

    Коментиран от #68

  • 35 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    23 18 Отговор
    КИРИЛ ПЕТКОВ е лъжец и мошеник
  • 36 вижда се

    8 5 Отговор
    Блиц стана сайт на партия гепи . А тук само на отделни редактори.
  • 37 Onq s konq

    13 21 Отговор
    Киро трябва да влези в затвора

    Коментиран от #42

  • 38 Радулов?? 12 години се краде с Милиарди

    15 9 Отговор
    Не чухме от теб, че има Престъпления! Не знаеш, не си разбрал за тези откраднати милиарди, защо Мълча??
  • 39 Радулов е ОР от ДС,

    2 10 Отговор

    До коментар #10 от "професор":

    Какво РИ те гони?! Какви квартални инспектори?

    Коментиран от #41

  • 40 факт

    9 6 Отговор
    и трифонов за измама на народа!
  • 41 ЦИ ЦЕ POH КАРА ТАШКОВ

    11 9 Отговор

    До коментар #39 от "Радулов е ОР от ДС,":

    АБЕ ЧОВЕКА ТИ ГО КАЗВА МЕТАФОРИЧНО,ЧЕ НА ТОЯ ЕКСПЕРТИЗАТА МУ Е КОЛКОТО НА КВАРТАЛЕН ОТГОВОРНИК

    Коментиран от #56, #57, #64

  • 42 Коста

    10 3 Отговор

    До коментар #37 от "Onq s konq":

    Първо баце и ти след него.
  • 43 МИЯ

    9 14 Отговор
    ЕЙ МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ ТОЯ ПЕТКОВ. ДАЛИ НЕ Е НАТИСНАЛ ПРАВИЛНИЯ БУТОН, ТА ТАКА СЕ ПОБЪРКВАТЕ ОТ ПАНИКА. ТОЙ ИДВА В СЪНЯ ВИ ВСЯКА ВЕЧЕР.

    Коментиран от #50

  • 44 2loop

    7 2 Отговор
    Намали драмата чичка
  • 45 Любомир

    4 1 Отговор
    Всъщност длъжността главен секретар се политизира и винаги се избират послушни на когото му трябва.За да не се политизира има няколко варианти.Да бъде мандатна на ротационен принцип от директорите на национални служби за срок от 4 или 5 години.Тъй като възрастта за пенсиониране е минимум 55 години кариерното развитие следва да бъде така че за да стане главен секретар да има служба в мвр20 години като е преминал задължително началник на РУ Директор или зам директор на ОДМВР и директор или зам директор на национална служба.Задължително деполитизиран и да се сменя само след изтичане на мандата.Без предложение на министъра.Най добре е на случаен или ротационен принцип.Ако има стабилитет в системата няма да има и простотии като насилие.
  • 46 Истинска бьлгарка

    12 13 Отговор
    Давай Кире мачкай за теб сме.44 год трудов стаж за родината.
    Пенсия 370лв

    Кирил Петков
    Премиер
    Амин дай ни го
    Господи.
  • 47 ДА МУ МИСЛИ ФАТМАКА !

    10 16 Отговор
    ТОЙ ГО НАЗНАЧИ ЗА МИНИСТЪР ! ХА ДА ВИДИМ КАК ПРЕЗИДЕНТА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ПОСТЪПКИТЕ СИ ????? НАЛИ Е ОТГОВОРЕН , УЧЕН И ПОЧТЕН ???? ПАК ЩЕ ЗАМЕТЕ ВСИЧКО ПОД КИЛИМА , КАТО НАЗНАЧЕНИЕТО НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ВЪВ В.В.С. НА ДВА ЩАТА , КАТО СВАЛЕНИЯ НАШ МИГ .....ЕЕЕЕ НАЛИ ЩЕ ПРАВИ ПОДМЯНАТА !!!! МУТРИ ВЪТРЕ !!!!
  • 48 Република

    4 9 Отговор

    До коментар #15 от "Лора":

    сега ще се хванат на Буци за дръжката
  • 49 9689

    12 1 Отговор
    Този по какво е професор?

    Коментиран от #52, #69

  • 50 Къф, страх ма оффцо?!? Цял свят се

    11 10 Отговор

    До коментар #43 от "МИЯ":

    Забавлява с малоумието на Канадския дЖендърляк и празноглавието на шапкара престъпник от БКП!
    В Нормалните държави , в такива случаи хората подават оставки и изчакват решението на Съдебните органи!
    При нас ...продължават с Лъжите , Наглеят и се оправдават с...Бойко! ))))))
  • 51 СИИ

    10 4 Отговор
    Той и Мони едно време стана премиер с двойно гражданство, ама тогава нямаше проблем…..Жалки сте от ИТН!

    Коментиран от #53, #65

  • 52 Дремети на шут'ката , негр'амот'нико

    4 3 Отговор

    До коментар #49 от "9689":

    Акъла ти е като на...фатмак
  • 53 Ма ного си проЗДТ

    3 1 Отговор

    До коментар #51 от "СИИ":

    Няма значение кой и колко хора са краднали,...важното е Кой Баламурник са ...хванали!
  • 54 14795

    12 4 Отговор
    Имах ви за сериозен човек проф. Радулов но с членството ви в партията ИТН напълно се разочаровах от вас! ИТН и тези които са в нея не приличат на партия, а някакъв вид секта! Професоре кои би се излъгал да гласува за вас след излагациите в последния парламент!
  • 55 миризлив пръч

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Маке":

    да,да,някой ще му позволи да разпердушинва,а?Чавка ти е изпила акъла.
  • 56 Въобще не си наясно,

    4 1 Отговор

    До коментар #41 от "ЦИ ЦЕ POH КАРА ТАШКОВ":

    С “ експертизата”, на Районният инспектор, от МВР ! Бил ли си районен инспектор и ако Да, колко години? Аз Да! И категорично не приемам оценки, от незапознати с материята! РИ е пенкелер, като личните лекари и поповите!
  • 57 Огромна част,

    6 0 Отговор

    До коментар #41 от "ЦИ ЦЕ POH КАРА ТАШКОВ":

    От ОР, по ДС, само си разхождаха костюмчетата, но не поединично, по кафенетата в София ! Работа за стотинки не вършеха .,,,
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Помияри

    7 1 Отговор
    Всичко което хирара очакваха от последния парламент бе Тиквата и Гешев на съд за грабежи и неспазване на Конституцуята. Всички вярваха че и ИТН в лицето на Слави също за това се борят. А какво излезе, вместо да съставят правителство и да подкрепят Служебното правителство което успя за кратко време да покаже кирливите ризи на Тулупа и Каскета Слави започна да напада точно тези хората които му помогнаха и заедно можеха да съградят наистина едно правителство, което да прати и Бойко и Гешев в забвение и пред съда. Слави се провали, провали и вярата на толкова младу хора. Лошото е пе не си взеха поука а продължават да джафкат както и този изкукал оракул, Тошко също си ръси простотиите. Жалки подкупни гамени.
  • 60 Две димящи дула

    6 0 Отговор
    Не разбирам каква тежест тук трябва да има някакво гражданство при положение, че сме в европейския съюз и граници уж вече няма?! Нали уж сме граждани на Европа?! Мадридският измамник ни управлява няколко години от 2001 до 2005 с двойно гражданство като и до ден днешен си има американското, но тогава не чух твоя шеф Станислав Трифонов да казва нещо по въпроса?! Тогава не беше въобще проблем за Славчо, че даже и негов министър искахте да сложите за ваш министър председател?! Нещо по въпроса , Радулов??? Що не се разкарате заедно с вашите ортаци от герб и дпс!!!
  • 61 Механик

    6 7 Отговор
    Прочетох 10 коментара. По-нататък не не си струва просто.
    Наляли са пари на троловете и е видно.
    Какво не разбрахте от изречението, че Кирчо е КОНСУМИРАЛ престъпление, като е подал декларация с НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ?!
    И да, страхуваме се от КИРЧО. Ако веднъж е потъпкал ОСНОВНИЯ ЗАКОН на БГ, значи той ще го потъпква и за в бъдеще!
    Законът е закон, когато се отнася за всеки! Инак не е закон, а е аксиома.
    Питам пак! Какво не ви е ясно?

    Коментиран от #79

  • 62 Страхът на Славчо

    10 2 Отговор
    Пуснал съм си хората да плюят Кирето, че много се нае това момче. Ако го изберете какво ще правят моите хора от ГЕРБ и ДПС? Какво не им харесвате? Толкова години за вас мислят бе хора.
  • 63 Още мераци

    7 1 Отговор
    Защо не си гледа пенсията този комунистически копой?
  • 64 Хора разни

    6 1 Отговор

    До коментар #41 от "ЦИ ЦЕ POH КАРА ТАШКОВ":

    Даже му е по лоша.Кварталния е уневерсал от най висш тип(пенкилер) искрено и лично всички му се оплакват психотерапевт, катаджия детектив пощальон плашило за децата.По старите познават от бабите дядовци до правнуците ( в махалата прабабата е на 55)Изнася уроци на децата в училище и всички го знаят а професорът само студентите и той нищо не знае.

    Коментиран от #70

  • 65 цървулан

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "СИИ":

    Мони има само и единствено БЪЛГАРСКО гражданство.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 МОЧА трябва да се разруши!

    8 1 Отговор
    Николай Радулов е бил член на БКП, после беше лансиран от СДС, след това стана кадър на Барековата партия "България без цензура", а сега вече е в "Има такъв народ". Най-скандалното изглежда се крие в неговото минало на щатен служител на ДС. Николай Радулов е човек, който се е клел във вярност на БКП и дружбата със Съветския съюз, както се вижда от неговата клетвената декларация, съдържаща се в личното му кадрово дело от ДС.
  • 68 Чалгарски

    5 1 Отговор

    До коментар #34 от "Otoplitel":

    Този не е професор, той е обикновен жандарин, полицай, по-точно милиционер. Сега е станал чалгар, но ще гледа парламента през крив макарон или по теливизията.
  • 69 пенсионер

    5 1 Отговор

    До коментар #49 от "9689":

    По нищо не е професор. Води се "професор" в "университета" на дедо Сорос , бивш АОНСУ, горе на горнобанските ливади сред овцете и кравите. Там всеки може да стане професор по техните си критерии, измислени от тях самите. Нищо не е написал, никакъв учен не е, един пенсионер от милицията и това е.
  • 70 тнт

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Хора разни":

    Така е.Дори имаше едва кофти клетва.Няма да я пиша тук.
  • 71 ДеСарски

    7 1 Отговор
    Този дъртак е разкрит като щатен служител на ДС от комисията по досиетата. Като такъв е приучен да лъже и манипулира. Не му вярвайте!!!!
  • 72 reng

    7 1 Отговор
    Този от чалгарската партия дпс2, изпълнява поръчка!
  • 73 Дани43

    5 1 Отговор
    Много професор много нещо!!! Чак смешно...
  • 74 някой

    5 1 Отговор
    по какво точно е професор? Национална сигурност?! Къде е тя?

    Коментиран от #76

  • 75 Огнян Балкански

    10 1 Отговор
    Факт е отказът на Петков от двойното си гражднатство след което е ясно ,че той престава да бъде гражданбин на Канада. Просто защото няма как да се откажеш от канадско граждданство и да останеш канадец.
    Останалото са пропаганди и тежки думи за "престъпления".

    Престъплениятъа всеки ден ви вадят очите, професоре, ама вие се правите, че не ги виждате.
    Търсите дребнотения и процедури, а същината не ви интересува.
  • 76 разбирай

    6 1 Отговор

    До коментар #74 от "някой":

    Проф е по нищо. Диплома за ченге-връзкар.

    Коментиран от #77

  • 77 Старцев

    5 1 Отговор

    До коментар #76 от "разбирай":

    Такива като този неприятен старчок ни отровиха живота. Ченгета, доносници, манипулатори, измислени професори, всезнайковци, кални хора.
  • 78 Драйфус

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Майна":

    Прави като Радев тогава,ако си тарикат!
  • 79 Десо

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Механик":

    Страх те е да не заприлича на един човек ли?
  • 80 бабаяга

    0 1 Отговор
    Да живее Румелия!
  • 81 Ангелина

    1 1 Отговор
    Тези от ГЕРБ ,които не зачитат никакви закони и погазват правата на неудобните на тях български граждани ,на които са нарушени правата им по същата тази КОНСТИТУЦИЯ, изведнъж станали много "уставни" по ОСНОВНИЯ ЗАКОН НА ДЪРЖАВАТА!!!Много избирателно се тълкува тази Конституция ,която от ГЕРБ изобщо не се спазва ,когато е срещу някой неудобен на тях опонент изведнъж същата тази КОНСТИТУЦИЯ СТАВА "СВЕЩЕНА" за тях!!!Това е нарушение по действащата Конституция ,но в никакъв случай не е престъпление ! Този млад човек Кирил Петков ,нещо много Ви "бърка в очите"!Всички партии е тълкувате според собствените си интереси Престъпление са много от "действията" извършени от членове и симпатизанти на ГЕРБ по места особено в малките градове ,които са ги превърнали във феодални владения ,които със своите мафиотизирани структури в институциите и зависимите фирми и граждани участващи и облагодетелствани от тяхната "хранилка" ,които попадат в нарушение не само на Конституцията ,но и в обхвата на НК. Нарушението ,което е извършено в случая не е умишлено ,както се опитвате да внушавате ВСИЧКИ ,с оглед на "Вашата Камбанария", а допуснато от липсата на знания в тази област ,пък и различното интерпретиране на нашето законодателство според различните случаи.Също така и по широкото разбиране на този млад човек живял ,работил и учил в друга среда ,която не е само по "коловоза" ,пък виждайки и че той е неправилния и отсреща идва "влак"!Именно заради такова "уставно буковоядство " н
  • 82 Ангелина

    1 1 Отговор
    продължение - но виждайки ,че то е неправилно сме стигнали до тук!По - важното е е тези ,които ще ни управляват е не дали имат двойно гражданство ,а дали са морални .Някои ,които нямат двойно гражданство могат да бъдат много по-опасни за националната ни сигурност ,ако им се отдаде възможност да предадат интересите на държавата получавайки срещу това лични облаги!!!Има такива ,колкото щеш само с българско гражданство управляващи!Да си с друго гражданство ,освен българско се изискват в много страни и не само изпълнението на формални условия ,а и "ум" ,който не вирее и не е много на почит по нашите ширини!Време е да се промени в тази част Конституцията ,за да ни управляват морални можещи хора ,с широкообхватно мислене и кръгозор ,а не ,като на "всичко специалистите" ,чийто мироглед и кръгозор не стига дори и до носа ,защото единственото нещо ,което ги вълнува са "ония трите работи"!!!Дано не се сломи този млад умен мъж и да продължи напред в името на добруването на България ,една прекрасна страна ,която не случи на население!В България има повече умни хора ,отколкото морални!!!
  • 83 Милиционери Юристи!! Нищо не става

    1 1 Отговор
    От тях, остават си за цял живот милиционери!!! Каквито и Титли да си Закачат, имат Професионална деформация!!!
  • 84 Полицай и Право??

    1 1 Отговор
    Две несвместими неща!!! Радулов!!
  • 85 Otoplitel

    1 2 Отговор
    Дано повече българи следват примера на Г-н Петков.Образован от най-елитният университет в света.Браво на такива българи които са се спасили да ги обучават такива професори като автора.Такива професори които паничеси изпитват ужас от българският елит от високо интелигентни и образовани хора със западни научни титли и натрупан капитал,да се приберат в родината.Това ще е и краят на държавата на лъже професори,лъже специалисти и калинки от всички сектори на научният,стопанският,правовият и политическият сектор.Това ще бъде и краят на този престъпен преход и влизането ни в цивилизованият свят.Има светлина в тунела.
  • 86 ПК инк

    1 1 Отговор
    Проф. Радулов е прав, че определя лъжите на киро лъжата като престъпление. И ние се учудваме, че българската демократична общественост, все още не е вдигнала мерника за всичко това на виновните управляващи, които не предприемат необходимите законни мерки за това престъпление.
    От друга страна, проф. Радулов е от партията, която се подигра и изостави на произвола на съдбата своите избиратели. Това означава, че той, заедно със всички от ръководството на тази партия, е длъжен да понесе и своята отговорност за всичко, което се случи.