Last news in Fakti

29 Август, 2023 14:56 6 984 16

Николай Радулов пред ФАКТИ: Връщането на Васил Божков е „шега“, а Борисов вече е изпран (ВИДЕО)

  • николай-
  • радулов-
  • борисов-
  • васил-
  • божков

Вътрешният министър не е на нивото на позицията си, казва специалистът по национална сигурност

Николай Радулов пред ФАКТИ: Връщането на Васил Божков е „шега“, а Борисов вече е изпран (ВИДЕО) - 1
Снимка: Факти.бг

Връщането на Васил Божков е „шега“, а Борисов вече е изпран. След като се оказа, че имаме „шега“, че кюлчетата и пачките не са истински, защото така каза прокуратурата, сега очаквам и твърденията на Васил Божков за парите, които е носил, да се окажат шега. Просто всички се шегуват в момента, а хората, които сме отстрани, гледаме един театър. Всичко, което се случва, води към това, че Борисов вече е изпран. Това обяви пред Лили Маринкова в студио „ФАКТИ“ и предаването „Разговор“ проф. Николай Радулов, преподавател в НБУ и експерт по национална сигурност.

„Виждаме, че престъпността ескалира, а в същото време МВР твърди, че престъпността е намаляла с около 4% през последните месеци, а разкриваемостта се увеличила с около 4%. Този министър на МВР не е на нивото на позицията си. Не може в едно и същото време да пуснеш отчет как се справя МВР в последните шест месеца и да искаш оставката на главния секретар. Нали този главен секретар е ръководил МВР и постигнал тези резултати. Обявяваш добри резултати и искаш оставката на човек, който е работил през времето на постигането на тези резултати. Това какво е“, добави гостът.

Относно промените, които управляващите лансират, че искат да направят в службите, Радулов обяви, че този премиер – в лицето на академик Денков, не иска да се бори с корупцията.

„Премиерът изпълнява плана на „Продължаваме промяната“, който беше изяснен на гражданите в онзи запис, който Радостин Василев предостави. Там ясно се казваше, че трябва да се направят реформи дълбоко в службите, за да „имаме наши хора в специалните служби за изборите“. ГЕРБ също искат да имат хора в службите и така има конфликт в една организация, която по съществото си е еднотипна, въпреки маркетинговите трикове, които прилага“, каза още Радулов.

Още от разговора вижте във ВИДЕОТО.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Едни

    21 16 Отговор
    и същи глупотевини от едни и същи "експерти" !
  • 2 Връщането

    17 13 Отговор
    Всъщност е екстрадация
  • 3 да де

    10 2 Отговор
    След като престъпността намалява трябва тълпи от опечалени шегаджии по-често да имат причина да посещават гробищата.
  • 4 Българин

    23 18 Отговор
    Моля се Путин да ни освободи от тия смотаняци

    Коментиран от #14

  • 5 ха ха

    13 17 Отговор
    и тоя пишман експерт изпълзя да дава мнения, егати олигофрените.

    Коментиран от #9

  • 6 провинциалист

    24 4 Отговор
    "а Борисов вече е изпран"... да перефразирам един виц: Борисов е като сиренето - колкото и да го миеш, все си мирише.
  • 7 Търновец

    8 2 Отговор
    Преди време една голяма западна медия цитира Божков и неговата реклама за високата доходност на крилото валутите, а има мнения че тези крилото фондове освен другото перат милиарди на мафиоти. Сигурно сте чували какво казваха за Пригожим - " наркобаронът на Петербург" а Путин купувал ли е крилото пари - рекламирани от Божков. Само че някои крилото валути взеха да падат, с може и Пригожим да не си е плащал такса спокойствие. И часовникът тиктака ...

    Коментиран от #16

  • 8 Красимир Петров

    21 4 Отговор
    Радулов е напълно прав.Борисов бе изпран,а сега ще изпратите и Божков.Политическата мафия е най-вредната за Българският народ.
  • 9 БСП на Бунището

    15 7 Отговор

    До коментар #5 от "ха ха":

    Като пишете коментари поне вижте информация някаква ...Радулов е офицер от Държавна сигурност на БКП - разузнаване....Още като се появи в ИТН .беше ясно че проекта на Славчо е проект а ДС.Като старши разузнавач от ДС ,наистина е Експерт по Национална сигурност и е запознат кой кви ги върши в България.Озадачавв ме ,че тези Експерти ги "нямаше",когато се завъдиха безнаказано Силовите групировки,безнаказани грабежи на Държавата,безнаказани убийства,канали за дрога,корупция във всички органи за Сигурност и политически партии...Не виждаме какво са предотвратили Разузнавачите от ДС...Това означава че евентуално са Участвали и те - няма друго обяснение..и като чуем Национална сигурност на Държава овладяна от Мутри и Руски агенти и е ясно,че се шегуват и си правят майтап с нас такива като Радулов...
    .
  • 10 ЕДГАР КЕЙСИ

    9 9 Отговор
    НИКОЛАЙ РАДУЛОВ , ЕДИН ОТ........ "СПЕЦИАЛИСТИТЕ" НА ....... ZEЛЕНИЯ ЧОРАП , ЛИПСВА САМО ....... БАЙ ЕЛЕНКО БОЖКОВ(ТЕРОРИСТА) И Д -р ГЪЛЪБОВА(ПСИХОТО) ....... ФАКТ !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Джонката

    5 7 Отговор
    Пенсионирана дядка голям "специалист" ХАХАХА
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 хммм

    2 0 Отговор
    Ще ви се да е така.
  • 16 ХАСКОВЛИЯ

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Търновец":

    МОЖЕ ЛИ МАЛКО РАЗЯСНЕНИЕ КАКВО Е КРИЛОТО ВАЛУТИ?