Last news in Fakti

10 Юли, 2014 15:54 2 053 0

Убит е шефът на ракетната програма на Хамас

  • газа-
  • хамас-
  • айман сиам-
  • ракети

Израелското разузнаване смята, че Айман Сиам е отговорен за изграждането на ракетния арсенал на палестинската групировка.

При съвместна операция на израелското разузнаване и армия е бил убит ръководителят на ракетаната програма на Хамас Айман Сиам, съобщава в. „Джерусалем поуст“.

„Канал 10“ уточнява, че един от най-издирваните ръководители на Хамас е бил убит с ракета от въздуха, докато е шофирал в южната част на Ивицата Газа.

От своя страна високопоставени източници от Хамас обаче опровергаха информацията, посочвайки че Айман Сиам е жив и здрав.

Израелското разузнаване смята, че той е отговорен за изграждането на арсенал  от 10 000 ракети на палестинската групировка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА