5 Ноември, 2014 13:04 5 830 2

В ОАЕ се удавил синът на Сергей Иванов

  • сергей иванов-
  • александър иванов-
  • оае

В Обединените арабски емирства (ОАЕ) се е удавил по-големият син на ръководителя на президентска администрация Сергей Иванов – Александър Иванов, съобщава в. Газета.

РБК уточнява, че инцидентът е станал през уикенда. Александър Иванов влязъл в морето при голямо вълнение заедно с дъщеря си. Спасители са успели да спасят детето, но не и баща му.

През месец май 2005 г. Александър Иванов влезе във вниманието на руските медии след като блъсна на пешеходна пътека пенсионерка.

Разследването на инцидента обаче заключи, че шофьорът не е имал възможност за реакция, движел се с разрешена скорост и е бил трезвен.

От Външно-икономическата банка на Русия, където е работил синът на Сергей Иванов, обещаха да излязат с официално изявление по инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    3 2 Отговор
    Господ забавя но не забравя!
  • 2 Бате Ицо

    1 0 Отговор
    123, никога не злобей над чуждото нещастие...и на никого не го пожелавам да му се случва!