12 Февруари, 2015 14:29, обновена 12 Февруари, 2015 15:29 1 017 4

Даниел Митов: Приветствам споразумението от Минск

  • минск-
  • споразумение-
  • даниел митов

Приветствам споразумението между лидерите в Минск. Първата и най-важна стъпка към спиране на кръвопролитията беше направена, съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.

Изразявам дълбоката си надежда, че договореностите ще бъдат спазвани от всички страни и това ще доведе до траен мир в Украйна. Това е важно за всички нейни граждани, включително и за нашите сънародници, които имат правото да живеят в свободна и сигурна страна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    0 0 Отговор
    Парашутиста спуснат от вашингтон в София повтаря като папагал това което му наредят от посолството на сащ.
  • 2 гост

    0 0 Отговор
    Да си ходи в САЩ този
  • 3 Patriot

    0 0 Отговор
    Бай Бойко незабавно да уволни министъра със женствено лице ! От трибуната на НС Бойко оповести , че България е парламентарна република и решенията за предоставяне на бази и команден център трябва да се разгледат и вземат от Народното събрание . След това се оказа , че през главата на любимия ни премиер вече е решено , някъде другаде извън България . Какво по-голямо основание да бъде уволнен въпросния министър ?
  • 4 МОМА

    0 0 Отговор
    Като незнаеш да "либиш" барем не се захващай!
    Не си за таз работа младеж!
    Слез със чест ако имаш такава.
    Днешното правителство е позорно и ти ще си един като тях.
    Бягай сам преди да те прогонят позорно.