Last news in Fakti

12 Април, 2015 22:13 2 224 12

Щайнмайер: Русия не може да остава дълго в изолация

  • щайнмайер-
  • русия-
  • крим-
  • украйна-
  • изолация

Москва няма да получи покана за следващия форум на Г-7

Щайнмайер: Русия не може да остава дълго в изолация - 1
Снимка: АП

Русия не може да остава дълго в изолация. Това не е в интерес на Запада. Това заяви външният министър на Германия Франк – Валтер Щайнмайер в интервю за в. „Велт ам зонтаг”.

Той все пан не пропусна да отбележи, че след анексията на Крим от Москва, Западът не е могъл да се прави, че животът продължава.

Бъдещето на санкциите срещу Русия ще зависи от волята на Кремъл да изпълнява постигнатите в Минск мирни споразумения.

Франк – Валтер Щайнмайер разкри, че в понеделник в Берлин заедно със своите колеги от Русия, Украйна и Франция, представени в нормандския формат, ще обсъдят следващата фаза от прилагането на минските споразумения.

„Не може да се търси военно решение на конфликта”, подчерта външният министър на Германия.

„Преговорите по решаването на иранската ядрена програма, по конфликтите в Сирия, Йемен и Либия показват, че в наш интерес активно да привличаме Русия в търсенето на път за регулиране на кризи”, отбеляза Франк – Валтер Щайнмайер.

Той все пак посочи, че Русия няма да получи покана за следващия форум на Г-7 в Бавария.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 путин

    1 0 Отговор
    Путин го боли оная му работа че няма да получи покана хаха хаха
  • 2 Истината боли

    1 1 Отговор
    От последния цитат ясно се вижда кой регулира създадениет от САЩ конфликти!
    САЩ са добрите "миротворци" които създават конфликти, от които стотици хиледи страдат и умират по света, а Русия лошият "приател" да им оправя бакаиите!
  • 3 сас

    1 1 Отговор
    #2 Истината наистина боли, но ви боли вас-путиноидите, защото в момента Путин е в пълна изолация и само от неговите по-нататъшни действия зависи дали Русия ще се завърне като нормална държава в международните отношения!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Ituriel

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "сас":

    Както каза един коментатор преди мен, Москва я боли уная работа за международните отношения между корумпираните правителства управлявани от САЩ. Важното е, че със силните и развиващи се страни като Китай е в чудесни отношения, а това, че фалиращата САЩ и марионетната Европа я изолират кара Москва единствено да си го прехвърли от единия крачол в другия.
  • 5 Истината боли

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "сас":

    Младеж, мен нито Русия ме интересува, нито който и да било!

    Аз не искам Русия да се връща в нормални отношения с ваща "нормална" държава и дай бог тогава ти увеличат заплатата!

    Това, че не можете да кащете на бялото - бяло и на черното - черно е личен проблем на този който го прави!

    Русия 50г. по време на студената война е била изолирана и съществува и може да сипозволи лукса да покаже среден пръст на САЩ!
    В България висчко е свързано с теория на вероятностите, може "само": да се моли, да чака, да иска, да се надява, да желае и нищо неможе полезно неможете, злорадствате!

    Но напразно с вашите камъни по вашата глава, това ще постигнате!

    Коментиран от #6

  • 6 Рамзес III

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Истината боли":

    Теб не те интерасува Русия но си плачкаш за нея !!!Съвсем естественно е Русия да е в изорация !Тя може да си позволи да покаже на Свободния свят следен пръст но той на практика се оказа гол г.з!СССР се разпадна в следствие на изолацията !Русия загуби свойте сателити в това число и България !!!

    Коментиран от #7

  • 7 Истината боли

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Рамзес III":

    Ти май и да четеш неможеш!
    Тези които плюеш спасяват всички подред, за разлика от американци които убиват всичко подред!

    По последна информация на посолството на Република България в Москва двама български граждани са сред евакуираните с руски самолет през изминалата нощ от Йемен, съобщиха от МВнР минути преди 19 часа в понеделник.
    За помощ в чужбина не търси българско посолство, ще ти отговорят, че не са те викали там!
    Прекръсти се на АЗИС и ще те светва защо СССР се разпадна, хем , ще ти подхожда и повече!

  • 8 Киро

    1 1 Отговор
    Ituriel
    уная работа


    =========

    Ако щеш се кръсти както искаш, пак не можеш да скриеш, колко си неграмотен, тролещ копейкаджия, изявяващ се под още 25 "имена".
  • 9 Киро

    1 1 Отговор
    Истината боли

    Ти май и да четеш неможеш!
    Тези които плюеш спасяват всички подред,

    ========

    Поне може да пише, за разлика от теб!

    А "спасителите" водкаджии досега "спасиха" 6 000 украинчета в Донбас.
    Браво, "спасители"!

    Нагли и безсрамни тролове, за шепа копейки ще кажете на бялото ...к'вото ви кажат!

  • 10 Киро

    1 1 Отговор
    Свободният свят вече мачка джуджето-комплексарче - кагебистче и в съчетание с ниските цени на петрола и газа и изтеглящите се производства и инвестиции, сриналата се рубла, както и ембаргото, положението му все по-тежко става, затова поднови бойните действия в Донбас, за да отклони вниманието от вътрешните огромни проблеми!

    Коментиран от #12

  • 11 Десислава Димитрова

    1 1 Отговор
    прав е човека.ако русия остане по-дълго в изолация ще се разпадне и това ще бъде катастрофа за европа.милиони бежанци ,луди с атомни бомби и опасни матеряли ще запъплят от голямата страна.този филм го гледахме преди 20 години и повторението му хич няма да е добро за нас ,а и не само за нас.така че трябва да се търси гъвкаво решение,но с хора като путин това е много трудно!
  • 12 Истината боли

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Киро":

    ФАКТ:
    Военно оборудване, закупено от Киев за украинската армия в НАТО започна да се продава в интернет!
    ФАКТ:
    Стратегически партньор на руската компания Газпром- немската компания Wintershall Holding е под натиск от страна на европолитиката и спъва работата по Турски поток. В резултат на което Газпром, оповести «транзитният договор с Украйна няма да бъде подновенслед 2019г.и предложи за продажба на 06 Април своя дял (10.52% от акциите) в немската газоразпределителна компания Verbundnetz Gas (VNG).
    С това "Газпром" продължава да прилага стратегия за постепенно оттегляне от европейския пазар.
    Въвеждането на единна покупна стойност на руски природен газ за ЕС ще има ако европа си построи газопровод, «Турски поток» ще има до турско-гърцката границата. Това становище бе изразено от ръководителя на "Газпром" Алексей Милер. съобщава Deutsche Welle.
    ФАКТ:
    Руската икономика се възстановява, въпреки западните санкции - това съобщава на интернет страницата си, Американската агенция Bloomberg.
    Докато цената на петрола продължава да пада, рублата, напротив, се разраства! В допълнение, отбелязва Bloomberg, рублата се стабилизира, и нейния курс е по-малко зависими от колебанията в цената на петрола.
Новини по държави: