2 Май, 2015 16:06 1 647 1

Меркел определи предстоящата си визита в Моска за "важно събитие"

  • меркел-
  • визитата-
  • москва-
  • важно събитие

Посещението й ще бъде на 10 май

Меркел определи предстоящата си визита в Моска за "важно събитие" - 1
Снимка: БТА

По време на предстоящото си посещение в руската столица, германският канцлер Ангела Меркел планира да почете паметта на загиналите във Втората световна война и смята визитата си за важно събитие. Тя заяви това в своя видео-блог на интернет страницата на правителството на Германия.

За мен,  е един много важен момент пътуването ми до Русия на 10 май. В момента имаме с Русия много дълбоки различия в мненията, включително относно събитията в Украйна. На 10 май в Русия заедно с руския президент ще положим венец на гроба на Незнайния воин в памет на милионите жертви, за които Германия след Втората световна война, е отговорна, заявява Меркел, цитирана от  ТАСС.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 истина една

    1 0 Отговор
    И Америка е отговорна за много жертви по света но пак заставате на тяхна страна
Новини по държави: