3 Септември, 2011 16:09 824 0

Военен самолет се разби край Чили

  • чили-
  • самолет-
  • военен
Военен самолет се разби край Чили - 1
AP

Чилийски военен самолет с 21 души на борда се е разбил в събота в морето в района на островите Хуан Фернандес на 830 км от западното крайбрежие на Чили, предадоха световните агенции.
Министърът на отбраната Андрес Аламанд съобщи, че самолетът се опитал на два пъти неуспешно да се приземи на летището на островите Хуан Фернандес. Шансовете да има оцелели при катастрофата са много малки, съобщават местните власти.
Кметът на островите Леополдо Гонсалес заяви за държавната телевизия ТВН, че са намерени останки от самолета, включително пътнически куфари в морето на около един километър от летищната писта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА