7 Юни, 2015 11:36 4 691 3

Израел удари Газа

  • газа-
  • удари-
  • израел

Израел нанесе въздушни удари по северната част на Ивицата Газа, предаде Би Би Си. 
Нападението е в отговор на изстреляна от района ракета, която се е разбила в пуст район на Южен Израел, уточнява Ройтерс. Местните власти не съобщават за жертви и разрушения. 
Салафистката групировка „Бригадите на Омар", която симпатизира на „Ислямска държава", пое отговорност за ракетния обстрел по Ашкелон. 
В града са прозвучали сирени за въздушно нападение. Градът се намира на около 10 км северно от Газа и има население около 120 000 души.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шоп

    1 0 Отговор
    Последнат крепост на християнството в Близкия Изток.
  • 2 Папур Шпеков

    0 1 Отговор
    И коя е тази последна крепост на християнството, че нещо не се сещам за такава? Евреите не са християни.

    Коментиран от #3

  • 3 шоп 1

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Папур Шпеков":

    Прочети си дефиницията за ''християнство'' бе Папуре...ами какви са тогиз ?! Леле...лелеее как се излагаш, ах да та види бай Шпек ще ти напрай гъ.а на моряшка фланелка с коланя...!