Last news in Fakti

5 Септември, 2015 14:06, обновена 8 Септември, 2015 17:28 1 415 3

Без лимит за търсещите убежище в Германия

  • германия-
  • бежанци-
  • лимит

Това бе заявено от канцлера Ангела Меркел

Без лимит за търсещите убежище в Германия - 1
Снимка: БТА/AP

Канцлерът на Германия Ангела Меркел заяви, че нейната страна няма право да ограничава броя на лицата, минаващи през границата и търсещи убежище, съобщи „Интерфакс“.

„Няма лимит, който може да ограничи броя на лицата, имащи право да получат политическо убежище. Ние сме силна икономика и имаме силата да уверим всеки човек, търсещ убежище при нас, че неговият случай ще бъде разгледан“, заяви Меркел.

Канцлерът на Германия още подчерта, че имигрантите, които не получат статут ще трябва да се върнат обратно в своите родини.

Преодоляването на кризата с бежанците е „задача от национално значение”, каза още Меркел: „федералните провинции, областите, държавата – всеки трябва да даде своя дан в решаването на проблема”.

Независимо от увеличените разходи свързани с бежанците, германското правителство не възнамерява да се откаже от плановете си за приемането на балансиран бюджет. „Трябва по новому да развиваме приоритетите си”, каза Меркел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 незняйко

    0 0 Отговор
    Меркел ще направи от Германия мюсюлманска държава. Дано умните германци не го позволят. Само сляп и глух не би разбрал какво кроят бежанците подстрекавани от исляма. Демокрацията обаче ще им излезе солена.
  • 3 сссс

    0 0 Отговор
    меркел ще бъде побита на кол от помусулманчените германци съвсем скоро
Новини по държави: