Last news in Fakti

3 Декември, 2015 11:09, обновена 3 Декември, 2015 15:04 4 771 35

Путин: Русия няма да прости на Турция

  • путин-
  • послание-
  • дума-
  • сирия

Не е по силите на една страна да се справи с терористите и то във време, когато светът е отворен и преживява ново преселение на хората

Путин: Русия няма да прости на Турция - 1
Снимка: АП/БТА

Искам да започна посланието си към двете палати на парламента към всички руски войници, които се бият с тероризма. Това заяви в началото си на традиционното си послание руският президент Владимир Путин.

Той започна годишното си послание към руския парламент с едноминутно мълчание в памет на руските военни, загинали в Сирия.

Той посочи, че родината му познава инвазията на международния тероризъм. Не е по силите на една страна да се справи с терористите и то във време, когато светът е отворен и преживява ново преселение на хората.

Днес в продължение на 1 час Путин произнасе 12-то си подред послание към парламента.

Путин: Русия няма да прости на Турция

Путин призова да се създаде единен антитерористичен фронт под егидата на ООН и международното право. Не трябва нито една страна да дава подслон или да търгува с терорстите. Вече знаем, че Турция търгува с джихадистите, коиот окървавиха Париж. Трябва да отбележим, че върхушката в Анкара е виновна да стреля в гърба на нашите летци. Ние уважаваме турския народ и неговата култура и история.

Само Аллах знае, защо Анкара ни удари в гърба.

Върхушката в Турция трябва да знае, че няма да й се размине само с някакви домати. Ние ще направим всичко необходимо, за да си получат заслуженото, предупреди Путин.

Втората тема в посланието беше за корупцията.

Корупцията е пречка за развитието на Русия. Гражданското общество и силите на реда трябва да са внимателни към странни практики в държавната администрация.

Трябва да разграничим от голямата корупция и малката. За целта се подготвят промени в закона, които да засилят мерките срещу голямото прекрачване на нормите на правото.

Кризата в руската икономика, ниските цени на нефта и западното ембарго бяха третата тема в посланието на държавния глава.

Той призова Русия да не чака покачването на цените на черното злато, а да работи за диверсификация на икономиката. Не трябва да се залага само на нефта и газа, отбеляза Путин.

Трябва да се работи за технологичното обновяване на икономиката и залагане на експорта. Строителството и автомобилната индустрия за едни от ключовите отрасли на икономиката. Целта е да се достигне балансиран бюджет. През 2016 г. дефицитът не трябва да е повече от 3%.

Финансовата стабилност и независимостта на страната са взаимно свързани, отбеляза на няколко пъти Владимир Путин.

Той призна, че руските митници не работят неефективно. Корупцията в този сектор е най-голяма и в бюджета не влизат мита и акцизи от алкохол, цигари, промишлени масла и други.

Руският президент отбеляза, че трябва да се направи преглед на администрацията и да се закрият дублиращите звена.

Буксува и обявената миналата година амнистия на капитала. Бизнесът не гледа да се възползва от нея. За целта трябва изпълнителната и съдебната власт да огледат проблема и да внесат необходимите промени.

Някои региони дори помолиха да могат да намаляват до нула данък печалба, за да привличат инвеститори.

Той благодари на селското стопанство за посрещане на западното ембарго. Трябва до 2020 г. да се превърнем в лидер на производството на екологична земеделска продукция, поиска Путин.

Според него трябва да се помисли закон за изземване на необработваема земя и пускането й на аукцион за тези, които искат да я обработват и да произвеждат.

Руската икономика трябва да се обърне към азиатско-тихоокеанското пространство като една от мерките за излизане от кризата.

Една от мерките е да се обмисли възможността да се предоставя безплатна земя за тези, които искат да се заселят в Далечния изток.

Другата стъпка е да се мисли за безмитни режими в тези региони на Русия.

Една от добрите новини е, че за трета поредна година у нас се наблюдава ръст на раждаемостта. Интересното е, че половината от новородените са второ или трето дете, похвали се Путин. Отбелязвайки че не са се сбъднали прогнозите за демографски колапс на Русия. За запазване на демографския ръст се предвижда увеличаване на програмата с нови две години.

Руският държавен глава призова регионите да отделят специални фондове в подкрепа на болниците и училищата.

В края на словото си Путин припомни, че силата на Русия е в нейното единство.

Обикновено посланията на президента Путин продължават около един час и една минута, както допълват любопитната си статистика местните електронни медии. В най-дългото си от всички обръщения досега през 2012 година, което продължи 82 минути, Путин се обяви пред Федералното събрание държавните чиновници и политиците да нямат сметки в банки в чужбина, както и да не притежават имоти извън Русия, а преди година предложи амнистията на руските капитали напуснали страната.

Най-кратко е било посланието на президента Владимир Путин през 2004 година. В рамките на 47 минути, сред темите за които е говорил, е засегнал необходимостта да бъде решен жилищният въпрос на руснаците и социалната дейност.

А през 2000 година в първото си обръщение пред Федералното събрание наследникът на Елцин дори е говорил за свободата на пресата, която, както е казал тогава, е основополагаща за принципите на руската демокрация.

През 2014 година президентът Путин е бил прекъснат по време на обръщението си 39 пъти от ръкоплясканията на представителите на Федералното събрание.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    0 0 Отговор
    В Украйна ли?
  • 2 Кольо

    0 0 Отговор
    Голям мозък е!

    Коментиран от #3

  • 3 Кольо

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Кольо":

    ти пък от де се извъди адаш
  • 4 zzz

    0 1 Отговор
    nai slabia politik v istoriata na sajuza

    Коментиран от #5

  • 5 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "zzz":

    За теб е слаб но благодарение на него още мърдаш и можеш да ръсиш простотии родени от болния ти мозък !!!
  • 6 goni

    1 0 Отговор
    Когато някой като Владимир Владимирович каже:" Ние ще направим всичко необходимо да си получат заслуженото" Най- добре е тия, които имат да получават да минат в нелегалност!:) Но, в случая това няма да помогне! Прекалено известни са! Имам чувството че едно Аман-Заман е единствената възможност!:)
  • 7 ззз

    0 1 Отговор
    ти руменчо някога в русиа бил ли си?не. има една страна,аз съм там,а ти никога няма да стъпиш

    Коментиран от #8, #10, #12

  • 8 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ззз":

    Дано поне ти да си разбрал какво си написал защото за 99.9 от хората е неразбираемо!!!Някакви кодове ли трябва да ползваме за да се доберем до блестящата ти мисъл???
  • 9 ззз

    0 1 Отговор
    ами да то вие русофилите 99.9 от нещата не ги разбирате,кво да ти обяснявам
  • 10 мухаха

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "ззз":

    ззззззз,а е пич, ти да не мръзниш вее..???
  • 11 ззз

    1 0 Отговор
    "мръзниш вее" --- не ви е лесно на хората останали в БГ.,съчувствам ви
  • 12 Румен Янев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "ззз":

    Ааааа сетих се!!!Ти си в страната на напушените и летящи в свои светове ... а пред вас - розови тарантули и летящи пухкави слончета!!!Прав си - в тази страна няма да дойда!

    Коментиран от #15

  • 13 ззз

    0 0 Отговор
    е..малко бавно стопли,ама браво на теб.....да нещата тук са розови,спор няма ....света също е друг и няма нищо общо с действителноста при теб,...всъщност ти никога не би ме разбрал ,защото си потънал в сивотата....а и да искаш тук никой няма да те пусне
  • 14 mediator37

    0 0 Отговор
    Засега добре управлява. За разлика от нас руснаците не ходят да бършат дъртешки задници и да слугуват в чужбина. Нито един руснак не е отишъл от бедност аргатин на Запад. Нито един руснак на 40 годишна възраст да живее бекярски живот на Запад, за разлика от нашата демокрация, която разори и прокуди 1,5 млн. българи в трудоспособна възраст. Наближава времето, когато българските жени ще слугуват в руски семейства. Не че не го правят сега по хотелите на Черно море и Банско.

    Коментиран от #19, #21

  • 15 Неутрален

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "Румен Янев":

    А много от напушените летят в света на черните тарантули и затова си носят автомати....
  • 16 Димитър

    1 0 Отговор
    Ти или си от друго измерение в което Русия все още е СССР или живееш на Марс.Че в България е сиво си прав,но за това са виновни,колкото "милите"ни политици толкова и такива като теб.Въпросната розова страна в която си избягал в последно време е доста недолюбвана от света и всеки момент ще изпадне в колапс.Хората останали тук нямаме нужда от съжаление от такива неорентирани субекти като теб и е време да свалиш розовите очила за да прогледнеш обективно какво се случва по света,скоро и при теб.
  • 17 909

    0 0 Отговор
    БРАВО НА ПУТИН !!! БРАВО НА РУСИЯ !!! НИКАКВА ПРОШКА ЗА ФЕСОВЕТЕ !!!
  • 18 nurmen

    0 0 Отговор
    Смешен си...в Турция 50-60 % от прислужниците и детегледачките са от Русия и Азербайджан. За азерите е обяснимо, те са турско говорящи, но познай какво правят дъртите манафи с така наречените „наташки“...!? Също така 90% от проститутките в големите градове са от Русия и Украйна...;) Можеш да ми се довериш...дълги години имам бизнес в тази прекрасна страна...:)))
  • 19 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "mediator37":

    кво ли няма да дадеш да сме по-зле от руснаците ,а?щели да им прислужваме ,хо,хо,хо...провери колко е процента на руските проститутки в българия.заедно с украинките и молдовките са един от малкото наeмни работници чужденци в страната!

    Коментиран от #20, #23

  • 20 nurmen

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Десислава Димитрова":

    Браво Димитрова, бях забравил за „наташките“ по морето, добре ме подсети сега...;)
  • 21 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "mediator37":

    путин ме върна във времето на съветските старци и те тогава ръсеха пожелания.ще направим мост после и река ще пуснем под него и т.н. свежи идеи.особено ме развесли демогравския прираст в русия ,само дето пути забрави да каже кви са тези дето го правят .в дегестан и чечня споносрирани от русия се множат като мишки ,подобно е и в якутия и бурятия :),а руснаците намалят със скоростта на българите ,но тва са подробности ,кво значение, че изчезва населението на подмосковието,ще дойде ново от кавказ и путин ще стане спасител на християнството с мюсулманските полкове на кадиров,смяхх,но тук мъжкарите ги кефи,не е като гейропа ,само дето на никой не му идва музата дори и след третата ракия да сбере багажа и да хване към челябинск!

    Коментиран от #25

  • 22 nurmen

    0 0 Отговор
    Димитрова....класа сте, явно тази вечер ще продължаваме да си четем мислите....;) Разкажете им играта на тези русолизачи....:)))

    Коментиран от #24

  • 23 Дядо поп

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Десислава Димитрова":

    Много си зле,рускини и украинки к..ви има само няколко
    и то прехвърлили пенсионна възраст,ако това ти е
    мерилото за благополучие пак сме зле.Я виж демограф-
    ската картинка там голям плюс тука голям минус.
    Погледни туризма виж само колко милиона ходят в Турция
    само за Анталия загубите от неосъществен туризъм на
    руснаци се оценяват на 6 милярда $ и какво ли не още,
    и най-важното ние се топим като нация а те се увеличават
    понеже сме по добре от тях,и това е благодарение на
    такива като тебе.

    Коментиран от #26

  • 24 Дядо поп

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "nurmen":

    Наричай ни както искаш,но поне не сме г.золизци,ние
    не сме на власт опозиция сме не забравяй това.Освен това
    не сме резултат от кръстоска на неблагодарни м...ли с
    османска селекция.
    Това,което отличава неуспялия м....л от успелия чист
    българин е благодарността,тя е и разликата между помияр
    и чиста порода.Благодарността е разликата между културни
    и диви народи.
    А тези хора са проливали кръв за свободата ни,и ако не си
    бяха дали най-ценното сега да пасеш овцете на някой ага и
    да сричаш корана докато агата търти жена ти .
  • 25 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Десислава Димитрова":

    Нацяло си изперкал. Май нещо преводача между кукловодите ви от посолството на вашингтон и вас не е наред че се получава развален телефон.

    Ходи при бащицата си който "три папи са го галили". Той вече взе да въвежда шериата като ограничава ракията и сланината.

    Виждаш ли колко сте жалки и на най високото ви равнище.
    Позор. И седнали на управляващи да се правят.

    Коментиран от #27

  • 26 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Дядо поп":

    попе,като поп ти е простено да не разбираш от к..ви и икономика,но има сайтове за такива отвори и брой рускините после молитва после брой отново.демографията ни е такава щото сме развалина благодарение на руския манталитет дето придобихме.мързел ,пиене и разсипия деца не въртят и ние сме доказателство за това.русия ни освободи 1878 година ,забележи датата ,а ни прати терористи 1923-25 после ни окупира и обезкърви изтрепваики целия ни елит и вкарваики ни в колхозите и панелките от където го докарахме до тук.днес пак ни погажда мръсни номера с идеята да им бъдем колония.тва не бяха мутри,комуняги сега други маргинални партиики и подставени бизнесмени намиращи почва сред соцносталгиците и путинолюбците тук.ние сме на дъното на европа двоикаджиите на ес не без крилото на помощника русия.където имаше най-силни антируски настроения там бившите соц страни най-бързо се въстановиха тва са фактите.загуби от руснаците имаме само като имаме контакт с тях да го помниш от мен.що се отнася до туризма ние с 200 км море имаме много повече от турци и гърци на такава територия и за твое съжаление,а и за мое няма къде да приютим нови руснаци или зинзибарци ,а въпросните шест милиарда си ги сънувал след като явно си препил снощи макар че са пости!
  • 27 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Бай хой":

    в българия не управляват проевропеиски или проамерикански политици ,а путинови агенти.нека пак да извадим списъка с българските партии кадрувани в москва,та нека видим :бсп цялата ,абв до един,атака без никви изключения,българия без цензура на 99% до колкото я има ,герб 50% дпс 100% ,патриотите на 80-90 %.демек единствените прозападни ,но и при тях от страна на кунева има агенти са реформаторите и малка част от герб,другото сте все убавци начело с този дето ми го слагаш за някакъв.ако герб бяха прозападни щеше да се правят връзки със съседните газопреносни мрежи щеше дa имa твърда позиция по отношение на русия ,а не само президента да заема такава виждаики руските удари в гърба,щеше да се ударят руските интереси в олигархията ,като пеевски,гергов,ковачки и българия щеше да има видим и бърз просперитет.щото европа значи законност,значи конкуренция и чисти ръце ,а тук както и в русия властва шуробаженащината и корупцията.иди в румъния да видиш кво значи русофобия и как без руски туристи се развива страната .да видиш как няма мутри и бизнесмени руски тип олигарси дето единственото дето разбират е да лижат нечии топки ,квито са нашите убавци .

    Коментиран от #30

  • 28 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Нещо не ти се връзват нещата,ние с руски манталитет,
    мързел,пиене и разсипия имаме отрицателен прираст а
    самите руснаци носители на този манталитет положителен.
    Русия не ни праща терористи а мизерията през1923-25г.
    Корена на цялото зло е революцията на Ленин,а тя пак е
    предизвикана от мизерията на ,която са подложени
    руснаците.И вече 25 г. откакто сме извън сферата на
    руснаците и доказателство за това е безрезервната
    подкрепа на повечето от БГ правителства от ЕС,но се
    превърнахме в просяшка държава разчитаща не на
    собствена икономика а на просия от ЕС.Нали Боко не е
    комунист трима папи са го галили по главата,получава
    огромни помощи от ЕС,но пак са заеми,увеличаване на
    социалното разслоение,престъпност и мизерия,подкрепяме
    терористи като Ердоган и сме лишени от суверенитет
    освен тоталната морална разруха,то не дрога,чалга
    мързел,корупция и каква ли не лошотия,а ЕС пак крепи
    властта.Вече 25 г без Русия а тия в панелките се увеличиха
    двойно,което пак не се връзва с твоята теза,е сега
    копторите са от тухли добре боядисани с италианска
    теракота,но пак са си коптори,където властва,завист
    отчуждение и омраза на всяка крачка.Половин час по
    улиците на СФ е достатъчно да видиш всичко това,и не
    мисля,че за всичко са виновни руснаците,даже нямат
    никаква вина.
    В случая ти се опитваш да правиш нещо от сорта,като да
    обвиняваш индианците в Америка за намаляване
    популацията на мечките панда в Китай.

    Коментиран от #33, #34

  • 29 Пич

    0 0 Отговор
    Десо (безполово същество), да приемем, че си прав/а. Айде тогава да попитам, защо всички се възползват от статуквото и ни употребяват? Защото "европа значи законност,значи конкуренция и чисти ръце" затова ли се разпродаде всичко на безценица. Построиха се безброй хипермаркети точещи печалби и извиващи ръцете на БГ производителите? Подписаха се заробващи договори с европейски и американски компании и услужливо им се разчисти конкуренцията. Да, посочените от теб им ги поднесоха на тепсия, но благородните, честни с чисти ръце се посвениха да оглозгат всичко до кокал без жал и морал?! Да, не е виновен който яде баницата, ама ако без тази баница дете ще умре от глад? Това ли ми пробутваш за "верният път"?!?!?
    Това са ояли се безморал безполови същества! Не, мерси!

    Коментиран от #32

  • 30 справедлив

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "Десислава Димитрова":

    Това което сте написали за Русия-го има по целият свят.Тук е друг проблема--Моралният упадък на обществото е държавна политика на Западният Свят...А в Русия поне се борят с това--а леки жени,убийства и други благинки от живота ги има навс\якаде.Сега схващаш ли разликата--щом в Холандия вече "Партията на педофилите" е представена в местната власт/кметове,съветници.../ тогава не ми пиши демагогии тук.....

    Коментиран от #31

  • 31 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #30 от "справедлив":

    справедлив я ми кажи къде освен в русия и българия има бизнесмени тип мутри пътуващи с 2-3-4 джипа незачитащи ни правилници ни закон?къде ги видя тях в холандия или гърция?не само тва нашите като идат там и ставта кротки като агънца щото ще ядт сапа,но тук мача си върви преди беше илия павлов,после кюлев,после ковачки сега пееевски...къде има така структура на икономиката ,разкажи ми?както казах дори в румъния го няма това и тва е причината ние да сме по-зле от тях.оревахте орталъка за двата теца и договорите с амриканските фирми,но забравяте цялата приватизация кой я направи и кви принципи изповядва българската държава и икономика.що се отнася до примерите ти за партия на педофилите и т.н. гаранция ти давам че педофилите в българия и русия са мноооооого повече от тези в холандия.
  • 32 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Пич":

    не си сменяи ника безполезно е предвид икономическите ти ялови напъни!
    та пъро, не европа разпродаде българия ,а структури в българската държава доминирани от руски възпитаници и храненици.нека си спомним за основните приватизатори на безценица,а именно илия павлов,кюлев,ковачки,банев,славчо христов и т.н. убавците приватизираха 90%от българската промишленост,туризъм земеделска земя ...после го разпарчатосаха ,разрязаха на скраб ,а малкото останало продадоха на западни фирми,като част от печелившите предприятия си ги държат без да забиват и пирон докато издържат.тези убавци дето ти ги описах ,а и не само те са креатура на руско-съветската агентура в българия и са причина да се бавят западните инвестиции у нас,да се налага законността и да има свободна конкуренция,щото при налагане на изброеното те ще изчезнат поради пълната си посредственност и некъдърност.та тва ни е проблема ,навсякъде си го решиха без българия щото като някой им рипне и се почва с плитките лъжи дето и ти повтаряш до побъркване за руските освободители и моралните ни ангажименти ,за супермаркетите дето ни заробвали,интересно що само нас,за тецовете и златото дето ни се отнема и ставаме много бедни.само да ти кажа ,без ес сега путин щеше да е в българия под името бойко борисов .щеше да сме едно към едно с руснаците ,но без суровините и атомните бомби,но явно голяма част от нас тва заслужават и търсят!
  • 33 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Дядо поп":

    както казах русия има положителен прираст при мюсулмани,якути ,буряти...има карта на демогравската картина в интернет отвори и гледай.в руските региони ситуацията е трагична ,подобно на нашата в монтанско и видинско,не случайно руските националисти реват като заклани :)!русия ни праща1925 терористи конкретно,а именно кгб представители специалисти по тероризъм ,пари за подготока и извършване на атентати както и ползва местната си агентура, тук тогава е мнооооого по-малка мизерия от ссср по онова време ,където има людоедство и американци и европейци с неимоверни усилия хранят милиони неблагодарни впоследствие руснаци!за тва че 25 години сме извън руското влияние си в огромно заблуждение дадох ти пример с партиите в сегашния парламент ,колко са путинофилски и то след 7-8 години в ес преди положението бе още по-лошо.ние сме руски клонинг като икономически модел и тва е причината да сме двойкарите на европа,не променим ли модела ще изчезнем като народ ,щото тази структура е неустоичива и деградираща,факт който доказваме нагледно.попе,щото си пълен лаик в темата дето говориш ,задай си един прост въпрос ,който и аз ви бутам толкова време ,а вие удобно избягвате:що само ние бе попе?що за другите бивши соц страни ес е просперитет , а само за нас е обирджииство и проблем?що сърби,македонци,албанци дават мило и драго да се докопат до съюза ,а тук ти и компанията напирате навън?вие ли сте най-прозорливите в целия балкан?
    тва за панелките е пълна лъжа,голяма част от п
  • 34 Десислава Димитрова

    0 0 Отговор

    До коментар #28 от "Дядо поп":


    тва за панелките е пълна лъжа,голяма част от панелните блокове особено в провинцията са празни,а в софия има огромен брой ново строителство където се мести населението поне от 10 години.та само да ти кажа без ес ние нямаме алтернатива в дългосрочен план ,както и останалия балкан,което се вижда в политиките на всички страни тук до една!
    та нека завърша ,докато сме руски клонинг на балканите като икономика,манталитет и структури на управление ще мизерстваме и намаляме,ще бъдем двойкарите на европа и ще потъваме демогравски.трябва скоростно да се предприемат мерки първо да се разбие проруската върхушка задържаща статуквото,както и да се работи по отношение на информацията ,за да намаляват чуствително заблудените като теб!
  • 35 Пич

    0 0 Отговор
    Десо, безполова подлого... Първо: "продадоха на западни фирми" - е що на западни ма кака? Нъли са съветски възпитаници? Как така шъ дават гювеч на врага?! После тез "европа значи законност,значи конкуренция и чисти ръце" нещо как така се не посвениха да лапнат нещо за 100-тно по ниска цена? Или викаш то си е законно. Ми то си е законно и български шоколад в България произвеждан от западна фирма да е 1лв, а в Холандия 40-50ст... Ама нещо нема нито логика, нито морал? Ти как мислиш?
    Второ: "за супермаркетите дето ни заробвали,интересно що само нас," А, де? Предполагам щото ни мислят доброто?! Ти как мислиш? Сериозно - ми то е обяснено просто, ма не е за прости папагали на хранилка при €вро г€йове и терори$ти от ФАЩ. В условията на капитализъм всеки иска да печели максимално, а това става, чрез монопол, картел и унищожаване икономически или политически на конкуренцията - корупция. Господарите ти са майстори и в трите! Да се върнем на плоското ти оправдание: "креатура на руско-съветската агентура в българия" - Приемаме го за безпорен факт, НО! Статуквото е такова ЗАЩОТО ТАКА ИМ ИЗНАСЯ на?! НА €вро г€йове и терори$ти от ФАЩ! То е очеизвадно бе душко! Като правителството не е "правилното" се спират фондове, появяват се кризи разни... Като си е "нашто момче" всичко е ОК. ОК, ама за кой? За тях...
    Пак да предположим, че тук някой спъва нещата...ами то и в Авганистан пречеше - намесиха се, Кадафито взе да ги бърка - ликвидираха го, Асад не им изнася - диктатор, Садам доказан агент на ЦРУ - и него убиха, а още търсим доказателства за химическите му оръжия. Спретнаха "пролет" и на проруското управление в Украйна. Е, да ма тиквоний си е абонат, ма креатура, ма тва ма онва, ма им изнася! Да съсипват и ограбват!
    Да те питам от 2003-та насам гледам Ирак цъфти ли цъфти!!!! Либия от държава се върна обратно към племена в пустинята - демократично. Украйна- ми там си знаеш! Бая им се вдигна стандарта. Афганистан - вече повече от 25г, благоденстват!!!! Само дето сега там се произвеждат 2 ПЪТИ повече наркотици от преди и няма никави права на жените и още ред "блага" на демократичното общество! Сърбия като не им играе по свирката и се опитаха да я разсипят що са по добре от нас, като не са под крилото на "европа значи законност,значи конкуренция и чисти ръце"? И още ФАКТИ: само последният ни заем под демократичното крило на €вро г€йовете и терори$тите от ФАЩ е по голям от външният ни дълг от 1945 до 1989! 100% заробване на оскотяващият потребител, че и на децата му до 10-то коляно! Били сме почти 9млн, сега 7, образование, наука, здравеопазване, промишленост, земеделие - съсипано от "демокрацията". ФАКТ! Пак повтарям ако речеш да си балалайкаш глупостите, че това е резултат от управлението на "креатура на руско-съветската агентура в българия" - тази креатура ОЧЕИЗВАДНО е прекаленно удобна на €вро г€йовете и терори$тите щом толкова дълго (26г) съвместно обезкървяват България икономически и демографски! Толкос относно моралът и "чистите ръце"! Единственната им ценност е ПАРИ, ПАРИ, ПОВЕЧЕ ПАРИ, ВСИЧКИ ПАРИ НА ВСЯКА ЦЕНА!
    И да...правилно вече ти казаха - да се говори с теб е като да хвърлиш камък в диария...
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания